Αθλητισμός

Λιούις Χάμιλτον: εγκατέλειψε στην πίστα της Σεπάνγκ

Λιούις Χάμιλτον: εγκατέλειψε στην πίστα της Σεπάνγκ
Ο Λιούις Χάμιλτον είδε τον κινητήρα του να… παραδίδει πνεύμα στον σημερινό αγώνα της Σεπάνγκ στον 41ο γύρο και έχασε μια σίγουρη νίκη μέσα από τα χέρια του.

Εξαρχής το μάτι του γυάλιζε- μπορεί να φορούσε κράνος, αλλά το έβλεπες: ταχύτερος στις περισσότερες περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών, pole position το Σάββατο και πρωτοπόρος του αγώνα με 18 δεύτερα διαφορά από τον Ρικιάρντο σήμερα στον αγώνα.

Ήθελε πάση θυσία να βάλει φρένο στο σερί του Νίκο Ρόσμπεργκ (είχε 3 συνεχόμενες νίκες) και να πάρει εκ νέου τα ηνία στη βαθμολογία, που έμοιαζε με λυσσασμένο θηρίο στο αγωνιστικό κλουβί (το κόκπιτ, δηλαδή).

Ήθελε, όμως. Γιατί ο κινητήρας της Μερσσέντες είχε διαφορετική γνώμη από τον Λιούις Χάμιλτον: σε μια σπάνια, για τους πρωταθλητές, στιγμή, το power unit του Βρετανού εγκατέλειψε τη μάχη και το πίσω μέρος του μονοθέσιου πήρε φωτιά.

Ο Λιούις άρχισε να ουρλιάζει “Nooooo” στο team radio πριν βγει με σκυμμένο το κεφάλι, καθώς είδε τη διαφορά του, πλέον, από τον Ρόσμπεργκ ν’ αυξάνεται στους 23 βαθμούς.

Αυτή η εγκατάλειψη ήταν μαχαιριά στην καρδιά, αλλά…

Αλλά είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Μην περιμένετε να εγκαταλείψει τη μάχη (και) για το φετινό στέμμα.

Πηγή : sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments