Lifestyle

Έγκυος η Αντριάνα Λίμα για τρίτη φορά – Τι έκπληξη έκανε στον σύντροφό της

Έγκυος η Αντριάνα Λίμα για τρίτη φορά – Τι έκπληξη έκανε στον σύντροφό της

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - instagram: adrianalima

Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο αγαπημένος της Andre Lemmers διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Μαμά για τρίτη φορά θα γίνει η Αντριάνα Λίμα και το ανακοίνωσε με ένα… βίντεο στο TikTok! Η Βραζιλιάνα καλλονή και ο αγαπημένος της Andre Lemmers πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Στο βίντεο το πασίγνωστο super model έφτιαξε μία συλλογή με στιγμιότυπα που ο Lemmers την τρομάζει σε διάφορα μέρη. Αυτή τη φορά όμως είναι η δική της φορά να τον τρομάξει… και το κατάφερε, αν κρίνουμε από το χαριτωμένο σοκ του μόλις του ανακοινώνει τα ευχάριστα νέα.

Το βίντεο συνεχίζει με μια ματιά στον υπέρηχο της 40χρονης Adriana, όπου στο βάθος ακούγεται ο καρδιακός παλμός του μωρού της

@adrianalima #firstiktok #baby #surprise ♬ (Your Love Keeps Lifting Me) Higher & Higher – Jackie Wilson

Ο πατέρας των παιδιών της

Tο Νοέμβριο του 2006 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή του NBA, Μάρκο Γιάριτς, με τον οποίο το καλοκαίρι του 2008 αρραβωνιάστηκαν. Ακολούθησε ο γάμος τους στις 14 Φεβρουαρίου 2009. Τον Μάιο της ίδιας χρονιάς έγινε γνωστό ότι η Λίμα υπέβαλε αίτηση για σέρβικη υπηκοότητα, η οποία όμως δεν της δόθηκε ποτέ. Απέκτησαν μαζί δύο κόρες: Την Βαλεντίνα Λίμα Γιάριτς (γενν. 15 Νοεμβρίου 2009) και την Σιένα Λίμα Γιάριτς (γενν. 12 Σεπτεμβρίου 2012). Τον Μάιο του 2014, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους, το οποίο εκδόθηκε τελικά τον Μάρτιο του 2016.

Η Adriana, 32 ετών, γνώρισε τον 35χρονο Σέρβο Jaric το 2006 σε ένα πάρτι στο LA. Το 2009, στα 27α γενέθλια της Βραζιλιάνας καλλονής, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε .Η συζυγική ευδαιμονία ήταν έκπληξη για την Adriana, η οποία είχε δηλώσει προηγουμένως “Δεν είδα ποτέ τον εαυτό μου να παντρεύομαι. Αλλά αφού τον γνώρισα όλα άλλαξαν”.

Μετά το τέλος του πρώτου γάμου της, η μελαχρινή βόμβα έβγαινε για λίγο με τον Julian Edelman των New England Patriots το 2016,  με τον επαγγελματία παίκτη του MLB Matt Harvey και το 2017 με τον γκουρού αυτοβοήθειας Metin Hara . Είναι άγνωστο εάν η Λίμα και ο Λέμερς έχουν σχέδια να παντρευτούν τώρα που επεκτείνουν την οικογένειά τους μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments