Lifestyle

Έλενα Ακρίτα: «Το σώμα μου άλλαζε, το στήθος μου βάραινε και κρυβόμουν από τον άντρα μου»

Έλενα Ακρίτα: «Το σώμα μου άλλαζε, το στήθος μου βάραινε και κρυβόμουν από τον άντρα μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Φωτογραφία - ndp

Η θαρραλέα εξομολόγηση της Έλενας Ακρίτα για την περίοδο που κρυβόταν από τον σύζυγό της και δεν έκανε μαστογραφίες γιατί δεν της άρεσε το στήθος της.

Μπορεί η Έλενα Ακρίτα να μας συγκίνησε με την τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της για του Άγιου Βαλεντίνου ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν περάσει διάφορες κρίσεις  στη σχέση τους ως ζευγάρι, σε όλη τη διάρκεια του γάμου τους.  Στο Πρωινό του ΑΝΤ1, προβλήθηκε ένα απόσπασμα με όσα είπε η Έλενα Ακρίτα στο podcast της, για την την κρίση που πέρασε για την πρώτη κρίση 40 της, που επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Φωτογραφία- ndp

Η δημοσιογράφος, έκανε ένα διαφορετικό podcast στο News247 όπου εξομολογήθηκε τον προσωπικό της αγώνα με την αλλαγή στην εικόνα του σώματός της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι πέρασε κρίση στα 40, δεν της άρεσε που έβλεπε το στήθος της να βαραίνει, δεν έκανε μαστογραφίες γιατί δεν της άρεσε το στήθος της και έκρυβε το σώμα της από τον σύζυγό της.

Λέει η Έλενα Ακρίτα στο απόσπασμα:

“Διάβαζα σε ένα site, συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση σε μακροχρόνια συμβίωση.

Εγώ έπαθα την πρώτη κρίση ηλικίας 40 χρονών. Κανείς μας δεν αγαπάει τις ατέλειες. Όποιος τις αγαπάει είναι ο super φιλοσοφημένος.

Όταν άρχισε να αλλάζει το σώμα μου, να βαραίνει το στήθος μου, πέρασα φάση εκτός του ότι δεν πήγαινα να κάνω μαστογραφία γιατί δεν μου άρεσε το στήθος μου, ψιλοκρυβόμουν κι από τον άνδρα μου για ένα διάστημα.

Φωτογραφία- ndp

Μια μέρα, ξαφνικά γλιστράω είμαι γυμνή πέφτω στη μπανιέρα, βάζω τις φωνές ουρλιάζω, έρχεται ο άντρας μου με σηκώνει αγκαλιά, με παίρνει με πάει στο κρεβάτι, στο γιατρό, με έντυσε κιόλας και το ξεπεράσαμε έτσι…”, λέει μεταξύ άλλων η Ακρίτα.

“Ειναι πολύ ωραίο αυτό που είπε παιδιά” σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. “Όλοι οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες, το παθαίνουν αυτό. Λένε με πήραν τα χρόνια, άλλαξε το σώμα μου, δεν θέλω να με δει γυμνό – ή ο σύντροφός μου κ.λπ.”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments