Αθλητισμός

Ντιμπάλα σε Αλέγκρι: “Το μ@@@@ της μάνας σου” (vid)

Ντιμπάλα σε Αλέγκρι: “Το μ@@@@ της μάνας σου” (vid)
Έξαλλος ο Πάουλο Ντιμπάλα από τη στιγμή που τον έκανε αλλαγή ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι χθες στο ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε. Δείτε το βίντεο με τα... μπινελίκια.

Ο Πάουλο Ντιμπάλα αντικαταστάθηκε στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Ουντινέζε από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο αυτή η απόφαση δεν του άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί εμφανώς εκνευρισμένος στον πάγκο.

Μάλιστα, η κάμερα έπιασε τον Ντιμπάλα να ξεστομίζει μια απίστευτη βρισιά στον Αλέγκρι. Σύμφωνα με το Sky Italia αλλά και τη RAI, ο Ντιμπάλα είπε στον Αλέγκρι «το μ@@@@ της μάνας σου», μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του για το γεγονός ότι έγινε αλλαγή.

Πλέον μένει να φανεί αν η Γιουβέντους θα καλέσει σε απολογία τον Ντιμπάλα και αν θα υπάρξει κάποια τιμωρία βάσει εσωτερικού κανονισμού του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι η Γιούβε είχε τιμωρήσει τον Λεονάρντο Μπονούτσι με μια αγωνιστική αποκλεισμού μετά από ανάλογο περιστατικό.

Δεν είναι πρώτη φορά πάντως που ο Ντιμπάλα εκνευρίζεται με τον Αλέγκρι, καθώς ο Αργεντινός άσος είχε νευριάσει και κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο εκτός έδρας ματς με τη Σασουόλο την περσινή σεζόν.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 04’05” του βίντεο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments