Lifestyle

Άμπερ Χερντ: Γυναίκα της χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia

Άμπερ Χερντ: Γυναίκα της χρονιάς από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia
H ηθοποιός Άμπερ Χερντ βραβεύτηκε από το ανδρικό περιοδικό GQ Australia.

Η ηθοποιός ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των γυναικών, Άμπερ Χερντ, που συμμετέχει στις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού του φεμινισμού στη σύγχρονη εποχή, ανακηρύχθηκε σύμφωνα με το ανδρικό περιοδικό GQ Australia Γυναίκα της Χρονιάς.

Η φετινή χρονιά ήταν απόλυτα πετυχημένη για την Άμπερ Χερντ αφού συμμετείχε στις ταινίες «Justice League» και «Aquaman». Να σημειωθεί ότι για την ανάγκη των γυρισμάτων του «Aquaman», η Αμερικανίδα ηθοποιός εγκαταστάθηκε για επτά μήνες στην Αυστραλία, δηλώνοντας μετέπειτα ερωτευμένη με την χώρα.

Μετά το άδοξο τέλος της σχέσης με τον ηθοποιό, Τζόνι Ντεπ, η Χερντ συνέχισε την εκστρατεία για δικαιοσύνη και νομιμότητα, μιλώντας σε γυναίκες να βγουν μπροστά και να επικρίνουν την επικρατούσα κατάσταση με το να είναι ειλικρινείς για τα δικά τους ζητήματα χωρίς να ντρέπονται.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο στο Σίδνεϊ η ηθοποιός προχώρησε σε μια ιδιαίτερη στιγμή, αφού αφιέρωσε το βραβείο στους σκύλους της. Γεγονός καθόλου τυχαίο αφού κάποτε είχε έρθει αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη επειδή πήρε παράνομα τους σκύλους της σε ταξίδι της Αυστραλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments