Video

Όταν οι πρώην Πρώτες Κυρίες παρηγορούσαν τη Μελάνια… για την πορνοσταρ (vid)

Όταν οι πρώην Πρώτες Κυρίες παρηγορούσαν τη Μελάνια… για την πορνοσταρ (vid)
Η Μελάνια Τραμπ πριν από λίγες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με την είδηση ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος της απάτησε μία στριπτιζέζ. Οι... συμπάσχουσες πρώην Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, νεκρε΄ς και ζωντανές, εμφανίστηκαν στο Saturday Night Live για να την ...παρηγορήσουν.

Μετά την εμπλοκή της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς στα ροζ σκάνδαλα του Λευκού Οίκου, η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε την 30ή Ιανουαρίου στο Κογκρέσο, μόνη της ντυμένη στα λευκά και ακόμα μία φορά μονοπώλησε τα βλέμματα.

Το "Saturday Night Live" …συμπάσχοντας επέλεξε να ετοιμάσει ένα χιουμοριστικό βίντεο με αρκετές πρώην Πρώτες Κυρίες, που μάλλον είχαν περάσει τα ίδια με την Μελάνια. Χίλαρι, Μισέλ Ομπάμα και Τζάκι Κένεντι μεταξύ αυτών.

Το σκετσάκι δείχνει την αγχωμένη κυρία Τραμπ μέσα σε ένα δωμάτιο, ενώ ετοιμάζεται να παρευρεθεί στη διεύθυνση του κράτους της Ένωσης, όταν οι πρώην πρώτες κυρίες – νεκρές και ζωντανές – εμφανίζονται για να μοιραστούν μαζί της τη σοφία τους.

“Ήρθα να σας βοηθήσω τώρα που έχετε ανάγκη, γιατί ξέρω πώς είναι το να προσπαθείτε να είστε η πρώτη κυρία", λέει η Πόρτμαν. "Όλες οι πρώτες κυρίες έχουν μια πλατφόρμα. Η δική σας είναι ο εκφοβισμός, η δική μου ήταν τα μικρά καπέλα."

Στη συνέχεια η Τζάκι Κένεντι προσπαθεί να παρηγορήσει τη Μελάνια λέγοντάς της ότι δεν ήταν η μόνη πρώτη κυρία που ο σύζυγός της είχε παράνομο δεσμό. "Ο Τζακ με απάτησε με την Μέριλιν Μονρόε" λέει η Πόρτμαν.

"Καμία πρώτη κυρία δεν είναι πιο ταπεινωμένη από μένα."

Σε λίγη ώρα καταφθάνει η επίσης απατημένη Χίλαρι Κλίντον. "Μελάνια, νιώθω τον πόνο σας, αλλά τον παντρευτήκατε" της λέει. 

Στο τέλος εμφανίζεται η Μισέλ Ομπάμα, μία από τις λίγες Πρώτες Κυρίες που δεν είχαν τέτοια προβλήματα με τους συζύγους τους. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments