Αυτοκίνητο

Σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης: Τα μοντέλα που βλέπουν πολύ… μπροστά!

Σαλόνι αυτοκινήτου Γενεύης: Τα μοντέλα που βλέπουν πολύ… μπροστά!
Έχουν τολμηρή εμφάνιση, είναι ηλεκτρικά, κοιτούν το μέλλον με βλέμμα προκλητικό. Συλλέξαμε μια παρέα μελλοντικών αυτοκινήτων που απλά, κλέβουν την παράσταση με τις καινοτομίες τους ή ακόμη και με τις επιδόσεις τους. Έτσι, απλά!

I.D. VIZZION

Tο νέο I.D. VIZZION δίνει μια ισχυρή γεύση για το πώς θα είναι τα ηλεκτρικά της μοντέλα από το 2019. Έχει μήκος 5,1 μέτρα – δηλαδή …τεράστιο! – και κινείται από δύο ηλεκτροκινητήρες που είναι τοποθετημένοι στους δύο άξονες. Η μέγιστη ταχύτητά του αγγίζει τα 180 χλμ./ώρα. Η συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 111 kWh διασφαλίζει μία αυτονομία μέχρι και 665 χιλιόμετρων.

Honda Sport EV

Το Sports EV Concept αποτελεί την ατραξιόν της Honda στη Γενεύη. Είναι ένα ηλεκτρικό μοντέλο, που σε κάθε περίπτωση κλέβει την παράσταση με την σπορ εμφάνιση του . Μάλλον, έχει μέλλον!

LVCHI Venere

Για ακόμη μια φορά οι Κινέζοι κάνουν απόβαση. Το LVCHI, που σημαίνει «πράσινη μετακίνηση» , πριν έρθει από τη Γενεύη, πέρασε από το κέντρο σχεδιασμού του που έχει έδρα στην Ιταλία, για να πάρει το …βάπτισμα και τον αέρα των Ευρωπαίων. Είναι super car που κρύβει κάτω από το καπό 1.000+ ίππους. Επιταχύνει από τα 0-100χλμ/ώρα σε 3’’ ενώ αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 250χλμ/ώρα.

Nissan IMX KURO

Στο Σαλόνι της Γενεύης, η Nissan “φιλοξενεί” και το IMX KURO, ένα πρωτότυπο όχημα που παρουσιάζει την ηγετική θέση της Nissan τόσο στα ηλεκτροκίνητα οχήματα, όσο και στα crossovers. Το μοντέλο έχει ανανεωθεί σε σχέση με αυτό που παρουσιάστηκε στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, καθώς τώρα διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία Brain-to-Vehicle (B2V) της Nissan.

Renault,EZ-GO

 Στην 88η έκθεση της Γενεύης, η Renault, με την αποκάλυψη του πρωτότυπου EZ-GO, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τις αστικές μετακινήσεις του μέλλοντος. Το EZ-GO είναι ένα ηλεκτρικό*, αυτόνομο όχημα με μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας και σχεδιαστικά χαρακτηριστικά που του επιτρέπουν να είναι ιδιαίτερα πρακτικό και αποδοτικό. Δεν έχει θέση οδήγησης, και μπορεί κάποιον να το καλέσει με ένα …sms!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments