Ελλάδα

Βίντεο με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς να κρατούν όπλα στο πραξικόπημα

Βίντεο με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς να κρατούν όπλα στο πραξικόπημα
Πρόκειται για πλάνα από κλειστό κύκλωμα σε στρατιωτική βάση του τουρκικού στρατού.

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνονται οι τρεις από τους 8 Τούρκους που βρίσκονται στη χώρα μας και οι οποίοι έφτασαν με ελικόπτερο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος. 

Η Άγκυρα και ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πιέζουν ασφυκτικά την Αθήνα μήνες τώρα να παραδώσει τους 8 Τούρκους αξιωματικούς στις τουρκικές αρχές. 

Αυτό το βίντεο ενισχύει την τουρκική πλευρά που κατηγορεί τους 8 Τούρκους για ενεργό συμμετοχή στην απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016. 

Στο βίντεο αυτό όπως υποστηρίζει το πρακτορείο Anadolu διακρίνονται τρεις από τους 8 Τούρκους να κρατούν όπλα. Πρόκειται για πλάνα από κλειστό κύκλωμα σε στρατιωτική βάση του τουρκικού στρατού, όπου διακρίνονται φιλοκαθεστωτικοί άντρες των ειδικών δυνάμεων να εισβάλουν στο χώρο μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προφανώς το βίντεο αυτό δεν δίνεται στη δημοσιότητα τώρα ξαφνικά. Η δημοσιοποίησή του δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός, καθώς έρχεται την ώρα που είναι σε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ με την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολη. 

Άλλο ένα στοιχείο που δείχνει πως η δημοσιοποίηση του βίντεο εξυπηρετεί σκοπούς είναι το γεγονός πως την Παρασκευή η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το τρίτο τουρκικό αίτημα περί έκδοσής τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments