Ελλάδα

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν, λέει η φίλη του

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Αντιστάθηκε και τον μαχαίρωσαν, λέει η φίλη του
Τις λεπτομέρειες της δολοφονίας του 19χρονου φίλου της τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι, έδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών η 18χρονη που είναι και ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι κίνητρο της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι ήταν η ληστεία γεγονός, ωστόσο που δεν πείθει την Αστυνομία.

Χαρακτηριστικά η 18χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς: «Μας πλησίασαν τρία άτομα με κουκούλες και ο ένας κρατούσε μαχαίρι. Μας ζήτησαν τα κινητά μας κι ό,τι λεφτά είχαμε μαζί μας. 

Ο φίλος μου αντιστάθηκε και τότε αυτός με το μαχαίρι τον χτύπησε μία φορά στην κοιλιά».

Το έγκλημα έγινε στις 05:20 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι και το θύμα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών αναζητά αυτόπτες μάρτυρες ενώ η 18χρονη κοπέλα, η οποία βρίσκεται σε ισχυρό σοκ θα κληθεί να δώσει και πάλι κατάθεση με περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα συνέβησαν λίγο πριν ο 19χρονος πέσει νεκρός.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ασφάλειας, στέκονται με πολλά ερωτημάτικά απέναντι στην κατάθεση της 18χρονης και θέλουν να εξακριβώσουν κάποια στοιχεία, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών και άρα δράστες και θύμα να γνωρίζονταν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments