Ζώδια

Άνδρας: 8 δικαιολογίες που βρίσκει όταν δε θέλει σχέση

Άνδρας: 8 δικαιολογίες που βρίσκει όταν δε θέλει σχέση
Ψάχνεις να βρεις τον σύντροφο εκείνο που θα μπορέσεις συναισθηματικά να στηριχτείς πάνω του; Να μοιράζεσαι τις καθημερινές σου στιγμές και φυσικά να κάνετε μαζί όνειρα. Όχι δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει, αλλά για να είσαι σίγουρη πρέπει να μάθεις να αποκρυπτογραφείς τα αντρικά σημάδια. Ποιες είναι οι αντρικές δικαιολογίες που αν τις ακούσεις […]

Ψάχνεις να βρεις τον σύντροφο εκείνο που θα μπορέσεις συναισθηματικά να στηριχτείς πάνω του; Να μοιράζεσαι τις καθημερινές σου στιγμές και φυσικά να κάνετε μαζί όνειρα. Όχι δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει, αλλά για να είσαι σίγουρη πρέπει να μάθεις να αποκρυπτογραφείς τα αντρικά σημάδια. Ποιες είναι οι αντρικές δικαιολογίες που αν τις ακούσεις πρέπει να φύγεις αμέσως;

1.Αργεί στα ραντεβού: Όχι δεν φταίει το γεγονός ότι είναι πολυάσχολος, απλά σου δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν σέβεται το χρόνο σου.

2.Έχει πάντα μια δικαιολογία: Δεν σου απάντησε στο μήνυμα κι όταν τον ρωτάς… τρεις μέρες μετά σου λέει ότι ήταν σε meeting. Παραλείπει βέβαια να αναφέρει τι έκανε τις υπόλοιπες 48 ώρες που περίμενες μια απάντηση.

3.«Δεν θέλω να κάνω σχέση»: Είναι το πρώτο πράγμα που σου είπε, πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει;

4.Βγαίνετε πάντα με δική σου πρωτοβουλία: Σε κάνει να αναρωτιέσαι, δηλαδή, πόσο συχνά θα τον έβλεπες αν περίμενες από εκείνον να στο προτείνει.

5.Ξέρει τι κάνει: Τον βλέπεις, σου λέει δυο κουβέντες και εσύ λιώνεις. Είναι ο γνωστός «player» (παίκτης) που ξέρει πώς να σαγηνεύσει κάθε γυναίκα. Απλά δεν ξέρει πώς να είναι το ίδιο γοητευτικός μετά από 2 χρόνια σχέσης… γιατί ποτέ δεν είχε τόσο μεγάλη σχέση!

6.Είναι κακόκεφος: Εάν έχει νεύρα ή γκρινιάζει τώρα, πως θα είναι μετά από λίγους μήνες ή χρόνια;

7.Κοιτάζει συνέχεια το κινητό του: Έχετε βγει και εκείνος κάνει posts, απαντάει σε μηνύματα και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τα social media. Μοιάζει δηλαδή σαν να βγήκες με το laptop σου ραντεβού.

8.Δεν ενδιαφέρεται για τις επιθυμίες σου: Βγαίνετε πάντα στο στέκι του, με τους φίλους του και τρώτε στο αγαπημένο του εστιατόριο. Σε έχει ρωτήσει ποτέ τι αρέσει σε εσένα

ΠΗΓΗ: boro.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments