Διεθνή

Εξαφανισμένη η Μελάνια Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς

Εξαφανισμένη η Μελάνια Τραμπ μετά τις αποκαλύψεις της Στόρμι Ντάνιελς
Μία εβδομάδα χωρίς επίσημη εμφάνιση η Μελάνια. Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αμερικής, πως συνδέεται η "εξαφάνισή" της με την πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς.

Η Μελάνια Τραμπ έχει να εμφανιστεί δημοσίως από τις 20 Μαρτίου. Ήταν η τελευταία φορά που έδωσε το παρών σε εκδήλωση, στον Λευκό Οίκο. Από εκείνη την ημέρα και μετά… Μελάνια αγνοείται από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όταν τον Νοέμβριο του 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ σόκαρε τον κόσμο και κέρδιζε την προεδρία των ΗΠΑ, βγήκε να πανηγυρίσει με όλη την οικογένεια στο πλευρό του. Παρατεταγμένοι δεξιά κι αριστερά του, η Μελάνια, ο Μπάρον, τα παιδιά του από τους προηγούμενους γάμους, ντυμένοι όλοι στην «τρίχα» κοιτούσαν τον πατριάρχη τους, συγκινημένο, να ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν. Και τον έστειλαν στον Λευκό Οίκο.

Έναν χρόνο και κάτι μήνες μετά, τίποτα δεν είναι ίδιο.

Τα σκάνδαλα ποτέ δεν έλειπαν από την οικογένεια Τραμπ. Απλά από την ημέρα που ορκίστηκε πρόεδρος προέκυψαν μερικά ακόμα για την… «αγία» Πρώτη οικογένεια των ΗΠΑ. Η Στόρμι Ντάνιελς και η μια νύχτα που πέρασε με τον Τραμπ. Η εμπλοκή της Ρωσίας. Το διαζύγιο… κεραυνός εν αιθρία του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ. Κανείς δεν βαριέται ποτέ με τους Τραμπ.

Η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Τραμπ με τη Στόρμι Ντάνιελς και μάλιστα την εποχή που η Μελάνια είχε μόλις γεννήσει τον Μπάρον κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα. Και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ το έχει αντιμετωπίσει χωρίς… κουβέντα. Τελευταία και χωρίς παρουσία.

Το θέμα έχει προκύψει εδώ και μερικές εβδομάδες. Αρχικά, ήταν τα video που έδειχναν τη Μελάνια να μην θέλει ούτε να της ακουμπά το χέρι ο σύζυγός της. Ή να τον… παρατάει και να μπαίνει μόνη στο Air Force One.

Μετά, όμως, ήρθε η συνέντευξη της πορνοστάρ (σ.σ. κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ) στο CBS και την εκπομπή 60 Minutes. Για το βράδυ με τον Τραμπ, για την ατάκα του να μην τη… νοιάζει η Μελάνια.

Μετά τις 20 Μαρτίου, η Μελάνια ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter φωτογραφίες από εκδήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις γυναίκες. Ή από την κουζίνα του Λευκού Οίκου όταν η Σέλια και η Νάταλι, δυο πιτσιρίκες από το Κλάκσμπεργκ έφτιαξαν cookies.

Σε καμια από τις δυο εκδηλώσεις δεν πήγε με τον Τραμπ. Ούτε στην εκδήλωση για την 25η Μαρτίου εμφανίστηκε παρόλο που ήταν γνωστό πως θα ήταν κι εκείνη παρούσα.

Η τελευταία φορά που Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκαν μαζί ήταν σε εκδήλωση στο Νιού Χαμσάιρ.

Κατά τα αμερικανικά ΜΜΕ, η απόφαση της Μελάνια μετά τη συνέντευξη της Στόρμι Ντάνιελς είναι απόδειξη της έντασης ανάμεσα στην ίδια και τον Τραμπ. Δεν βοηθάει και το γεγονός πως η Ντάνιελς υποστηρίζει ότι έχει κρατήσει το φόρεμα που φορούσε τη μοιραία νύχτα.

Πριν πέντε ημέρες, όταν το κουνελάκι του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ αποκάλυψε ότι είχε σχέσεις με τον Τραμπ και ζήτησε συγγνώμη από τη Μελάνια, η Πρώτη Κυρία είχε αντιδράσει. Ανέβασε στο twitter φωτογραφία της με τον Τραμπ. Χαμογελαστοί (του Ντόναλντ πάντα… παγωμένο το χαμόγελο) και οι δυο, με φόντο τον Λευκό Οίκο.

Η εκπρόσωπός της Στέφανι Γκρίσαμ αποφεύγει να σχολιάζει την κατάσταση. Μόνο την Κυριακή περιορίστηκε να επικρίνει τα μέσα ενημέρωσης που αγαπούν τις «πιπεράτες ιστορίες» και να ζητήσει να μην εμπλέξουν στην υπόθεση το όνομα του Μπάρον. Αυτό δεν έχει εμποδίσει κάποια μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύσουν εικασίες για έναν πιθανό χωρισμό του προεδρικού ζεύγους. Κάτι τέτοιο θα είναι πρωτοφανές στην Ιστορία των ΗΠΑ, υπογραμμίζει ο Σαμ Έιμπραμς, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο Sarah Lawrence College.

Παρόλο που στη διάρκεια της προεδρίας τους είχαν αποκαλυφθεί οι εξωσυζυγικές σχέσεις και άλλων προέδρων, όπως του Κένεντι, του Ρούζβελτ ή του Κλίντον, «κάθε φορά η πρώτη κυρία είχε παραμείνει στο πλευρό τους», τονίζει. Ο Ντόναλντ Τραμπ ίσως «σπάσει αυτή την παράδοση, όπως έχει σπάσει και άλλες». Ίσως, πάλι, η σύζυγός του να χρειαστεί «να καταπιεί το χάπι» και να διατηρήσει ως το τέλος έναν ρόλο που της δίνει «πραγματική εξουσία», εκτιμά ο Έιμπραμς.

Η κοινή γνώμη έχει συνηθίσει να διαβάζει στον Τύπο για τις απιστίες του, εκτιμά ο Έιμπραμς. Όμως ο Τραμπ «φαίνεται να είναι ολοένα και πιο απομονωμένος, να εξαρτάται ολοένα και λιγότερο τόσο από τους συμβούλους του όσο και από την οικογένειά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Μελάνια – Ντόναλντ Τραμπ: Σπάνια στιγμή τρυφερότητας από το ζευγάρι (vid) Όταν οι πρώην Πρώτες Κυρίες παρηγορούσαν τη Μελάνια… για την πορνοσταρ (vid) Ντόναλντ – Μελάνια Τραμπ: Οργιάζουν οι φήμες για χωρισμό – Το βίντεο που ρίχνει λάδι στη φωτιά (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments