Ελλάδα

Κηφισιά: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Κηφισιά: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία
Τρίτο 24ωρο στη ΜΕΘ ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, που πυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του από αδίστακτους ληστές στην Κηφισιά. Τι λένε οι γιατροί.

Κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ.Γεννηματάς».

Ο άτυχος άνδρας διανύει το τρίτο 24ωρο στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν σκληρή μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ σύμφωνα με το χθεσινό, πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του δεν παρουσίασε επιδείνωση.

Από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας οπότε ολοκληρώθηκαν πολύωρες σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις στον θώρακα, το ήπαρ και τον δεξιό νεφρό και ο 52χρονος εισήχθη στη ΜΕΘ, μέχρι σήμερα η πορεία που διένυσε ήταν πολύ δύσκολη: καταβλήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να σταθεροποιηθεί αιμοδυναμικά και του χορηγήθηκαν περισσότερες απο 20 μονάδες αίματος.

Υποβλήθηκε σε «διορθωτικές» επεμβάσεις σηπτικής φύσεως – του αφαιρέθηκε αιμοστατικό υλικό που είχε χρησιμοποιηθεί για τις επεμβάσεις του ήπατος και της νεφρεκτομής. Χρειάστηκε να υποστηριχθεί, εκτός από την αναπνευστική, και η νεφρική λειτουργία του ασθενή. Και φυσικά θεωρείται δεδομένο πως θα χρειαστεί να ξαναμπεί στο χειρουργείο με τις επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, πχ για να τοποθετηθεί καθετήρας ή κάποια παροχέτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κηφισιά: Συγκλονίζει η περιγραφή της συζύγου του επιχειρηματία για τη ληστεία

Ληστεία στην Κηφισιά: Το σοκ του Άδωνι και η επίθεση στην Ακριβοπούλου και την ΕΡΤ

Ληστεία στην Κηφισιά: "Βούλωσε το θα σε σκοτώσουμε", φώναζαν στον επιχειρηματία

Ληστεία Κηφισιά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι δράστες (pics&vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments