Ελλάδα

Κρήτη: Ξεψύχησε στο ΠΑΓΝΗ αγοράκι μόλις 40 ημερών

Κρήτη: Ξεψύχησε στο ΠΑΓΝΗ αγοράκι μόλις 40 ημερών
Η οικογένεια του παιδιού είναι απαρηγόρητη για την τραγική εξέλιξη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΓΝΗ ανέλαβε τα έξοδα ταφής του μικρού αγοριού, μετά από αίτημα της οικογένειας.

Η Μεγάλη Πέμπτη αποδείχθηκε για την Κρήτη μία εξαιρετικά θλιβερή ημέρα, καθώς εκτός από την αυτοκτονία του 91χρονου και την απόπειρα αυτοκτονίας του 40χρονου, ένα αγγελούδι μόλις 40 ημερών, άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το νεογνό μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, και παρά το γεγονός ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα δεν εφημέρευε, υπήρξε τεράστια κινητοποίηση, από αναισθησιολόγους, εντατικολόγους και νεογνολόγους, που κατέβηκαν στα ΤΕΠ, όπου είχε μεταφερθεί.

Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το αγοράκι δεν τα κατάφερε.

Όπως δήλωσε στο ekriti ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκης έγινε ό,τι ήταν δυνατό για να σωθεί το μόλις 40 ημερών μωρό, όμως η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή.

Τα μέχρι στιγμής ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση δείχνουν παθολογικά αίτια θανάτου και αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια, ωστόσο έχουν σταλεί δείγματα για τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν στο τέλος Απριλίου.

Η οικογένεια Ρομά του παιδιού είναι απαρηγόρητη για την τραγική εξέλιξη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το ΠΑΓΝΗ ανέλαβε τα έξοδα ταφής του μικρού αγοριού, μετά από αίτημα της οικογένειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη 52χρονη με 1.200 κροτίδες Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί ληστές που είχαν μπει σε δεκάδες σπίτια (pics) Κρήτη: Άφησε δυο σημειώματα και τράβηξε τη σκανδάλη Μεγάλη Παρασκευή, Η ζωή εν τάφω -Η ημέρα απολύτου πένθους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments