Ελλάδα

Ηράκλειο: Προδόθηκε από τα βίντεο και τα αποτυπώματα

Ηράκλειο: Προδόθηκε από τα βίντεο και τα αποτυπώματα
Ο ξαφνικός έλεγχος που έκαναν το πρωί οι αστυνομικοί στον καταυλισμό, είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ένας άνδρας Ρομά από τον καταυλισμό της Νέας Αλικαρνασού στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με τα όσα του αποδίδουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, εμπλέκεται σε περισσότερες από δέκα υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων σε καταστήματα της πόλης.

Ο ξαφνικός έλεγχος που έκαναν το πρωί οι αστυνομικοί στον καταυλισμό, είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και ο κλέφτης βρέθηκε αλλά και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία πρόδωσαν τη δράση του.

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, βρέθηκε και ένα μαχαίρι και ο νεαρός άνδρας συνελήφθη για το νόμο περί όπλων ενώ στη συνέχεια βγήκαν στην επιφάνεια και οι κλοπές που είχε κάνει τους τελευταίους έξι περίπου μήνες.

Ο  συγκεκριμένος άνδρας έχει ταυτοποιηθεί για τις κλοπές και τις διαρρήξεις, τόσο από τα αποτυπώματα που άφηνε κατά τη διάρκεια της δράσης του όσο και από βίντεο ενώ η λεία του από τις κλοπές και τις διαρρήξεις, είναι μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο Κρήτης: Η αφρικανική σκόνη δημιούργησε προβλήματα στο αεροδρόμιο

Φωτιά σε στρατόπεδο στα Χανιά

Καλαμάτα: Μητέρα εγκατέλειψε τα παιδιά της στο Δικαστικό Μέγαρο Τροποποιήσεις στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ την Κυριακή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments