Ελλάδα

Πέθανε ο επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά

Πέθανε ο επιχειρηματίας που λήστεψαν στην Κηφισιά
Πέθανε λίγο πριν από τις 12:00 μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Τη μάχη που έδινε για τη ζωή έχασε σήμερα το πρωί ο 52χρονος επιχειρηματίας που έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που νοσηλευόταν στην μονάδα εντατική θεραπείας στο Γενικό Κρατικό πέθανε λίγο πριν από τις 12:00 μετά από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του. 

Τι συνέβη το βράδυ της ληστείας

Οι δύο αδίστακτοι δράστες, που φορούσαν κουκούλες, εισέβαλαν στις 2 Απριλίου λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα στην οικία του 52χρονου, ενώ είχαν κάνει προηγουμένως κατόπτευση του χώρου και γνώριζαν, όπως φαίνεται, ότι το σπίτι δεν διέθετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας, όπως συναγερμό ή κάμερες.

Οι κακοποιοί ήταν ιδιαίτερα βίαιοι από τη στιγμή που τους αντιλήφθηκε ο επιχειρηματίας. Όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του και αντέδρασε μόλις τους είδε, τον χτύπησαν με ένα βαρύ διαρρηκτικό εργαλείο στο κεφάλι, υπό το έντρομο βλέμμα της συζύγου του, η οποία σε κατάσταση σοκ έδωσε μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς, σχετικά με τη βίαιη συμπεριφορά των δύο αδίστακτων κακοποιών. 

Αμέσως μετά, οι δράστες πυροβόλησαν πισώπλατα τον επιχειρηματία και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι οι δράστες είναι πιθανότατα αλλοδαποί, που μιλούν καλά ελληνικά.

Τι είχε πει η σύζυγος για την ληστεία

Η Χαρά Ξυλά είπε στις Αρχές για την επίθεση στο σπίτι της στην Κηφισιά «Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του. Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”. Μέσα στο σπίτι υπήρχε ένα μικρό ποσό. Ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να τους διώξει. Είδα τον ληστή να χτυπά τον Αλέξανδρο με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο σύζυγος μου συνέχισε να αντιστέκεται και να χτυπά τον ληστή. Τότε είδα τον δεύτερο ληστή να πυροβολεί τον άνδρα μου από πίσω. Επεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα και οι ληστές άρχισαν να τρέχουν». 

Αυτή ήταν η πρώτη περιγραφή που έδωσε η σύζυγος του Αλέξανδρου Σταματιάδη, που είπε ότι οι δύο δράστες ήταν μετρίου αναστήματος, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες. Είπε δε ότι στη σοφίτα κοιμόταν ο 18χρονος γιος τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κηφισιά: Συγκλονίζει η περιγραφή της συζύγου του επιχειρηματία για τη ληστεία

Ληστεία στην Κηφισιά: Το σοκ του Άδωνι και η επίθεση στην Ακριβοπούλου και την ΕΡΤ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments