Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής

Δημήτρης Καμμένος: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής
Πώς σχολίασε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν θα είναι ποτέ προϊόν ανταλλαγής πρόκειται για ανόμοια πράγματα, δεν τίθεται στο τραπέζι τέτοιο θέμα» τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Υπογράμμισε ότι θέλει υπομονή γιατί τώρα είναι προεκλογική περίοδος στην Τουρκία και τόνισε ότι δεν θα γίνουμε ουρά του Ερντογάν στις δηλώσεις του και ότι είμαστε αμυνόμενοι.

Αναφερόμενος στο περιστατικό που συνέβη στις βραχονησίδες είπε ότι ντροπή είναι να μην υπερασπίζεσαι τη σημαία σου όχι να την αναρτάς, απλά δεν ήταν καλό το timing που έβαλαν τις σημαίες. «Δεν γίνεται να λέμε ότι γκρίζαραν την περιοχή», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκάθαρος ο Ερντογάν: Δώστε μας τους 8 Τούρκους, να συζητήσουμε για τους δύο ΈλληνεςΣτροφή Ερντογάν: Θέλουμε ειρήνη με την Ελλάδα, όχι άλλες εντάσειςΤούρκος υπουργός Δικαιοσύνης: Η Ελλάδα είναι κέντρο συγκέντρωσης εγκληματιώνΑποκάλυψη – "βόμβα": Ο διάλογος Ερντογάν – Πούτιν για απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments