Πολιτική

Θεοδωράκης για ΔΕΗ: “Το νομοσχέδιο δεν δίνει λύσεις, αναβάλλει τις λύσεις”

Θεοδωράκης για ΔΕΗ: “Το νομοσχέδιο δεν δίνει λύσεις, αναβάλλει τις λύσεις”
"Καταψηφίζουμε την πρότασή σας, αρνούμαστε άλλη μια αναβολή και άλλη μια χαμένη τριετία", ανέφερε.

«Στο Ποτάμι και στο Κίνημα Αλλαγής λέμε ότι η χώρα πρέπει να πάψει να κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί και στην περίπτωσή μας… κάτω από τον λιγνίτη. Τα προβλήματα που δεν λύνονται, δεν εξαφανίζονται, αλλά γίνονται μεγαλύτερα» ανέφερε σε παρέμβασή του πριν από λίγο στην Ολομέλεια ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το νομοσχέδιο δεν δίνει λύσεις, αναβάλλει τις λύσεις. Καταψηφίζουμε την πρότασή σας, αρνούμαστε άλλη μια αναβολή και άλλη μια χαμένη τριετία. Τα φώτα τρεμοσβήνουν. Η ΔΕΗ δεν έχει ανάγκη από νέους διακόπτες. Έχει ανάγκη από μια ριζική επανατοποθέτηση στον ενεργειακό ευρωπαϊκό χάρτη, χωρίς τα δεσμά του κρατισμού, του συντεχνιασμού και τα βαρίδια του πελατειακού κομματικού κράτους, τα οποία δυστυχώς για τη χώρα έχουν βρει νέους υπερασπιστές στο σύστημα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγρια νύχτα στη Μυτιλήνη με επεισόδια, φωτιές και δακρυγόνα – Απομακρύνθηκαν πρόσφυγες και μετανάστες

Δήμαρχος Λέσβου: Οι ευθύνες βαραίνουν την κυβέρνησηΘεοδωράκης για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη: Το δόγμα Τόσκα επικράτησε κι εδώΜυτιλήνη: Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ κατοίκων και μεταναστών – Παρέμβαση της αστυνομίας με χρήση χημικών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments