Ελλάδα

Τούρκοι χάκερ: “Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή”

Τούρκοι χάκερ: “Θα συνεχίσουμε τις επιθέσεις αν η Ελλάδα συνεχίσει αυτή τη γραμμή”
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι χάκερ "μπορούν να κατεβάσουν" σελίδες ελληνικών φορέων και οργανισμών.

Οι Τούρκοι χάκερ, που ευθύνονται για τις κυβερνοεπιθέσεις σε ιστοσελίδες ελληνικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων η σελίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, η επίσημη ιστοσελίδα του Handball, τα "Ρεθεμνιώτικα Νέα", το suzuki.gr και η ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Creta, απειλούν ότι θα συνεχίσουν τις κυβερνοεπιθέσεις

Σε συνέντευξη που έδωσαν στην τηλεόραση του Σκάι, οι Τούρκοι απειλούν ότι χάκαραν αυτές τις ιστοσελίδες με αφορμή την κράτηση των οκτώ Τούρκων.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη έγινε σε ένα γραφείο στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης με τους χάκερ που αυτοαποκαλούνται "Πολεμιστές του Διαδικτύου", να ισχυρίζονται ότι αιτία των επιθέσεων που έχουν εξαπολύσει είναι "οι άδικες αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης για τα οκτώ μέλη της FETO" – τους οκτώ εκζητούμενους ως πραξικοπηματίες, αξιωματικούς.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι χάκερ "μπορούν να κατεβάσουν" σελίδες ελληνικών φορέων και οργανισμών και αυτό θα εξαρτηθεί το επόμενο διάστημα "από τις αποφάσεις σχετικά με τους γκιουλενιστές". Μάλιστα, απάντησαν ότι η ομάδα τους αριθμεί "χιλιάδες μέλη". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Τούρκοι χάκερ ”ξαναχτύπησαν” το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Κοτζιάς: Η Τουρκία πατά σε κόκκινες γραμμές – Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Γενικός διευθυντής ΑΠΕ: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές στην Τουρκία θα έχουμε τέτοιες επιθέσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments