Μedia

MEGA: Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι

MEGA: Συνεχίζουν οι εργαζόμενοι
Εξακολουθούν να παλεύουν ια να μείνει ανοιχτό το Mega, ορισμένοι εργαζόμενοι του.

Παραμένουν ενεργοί στον ρόλο τους παρά την επίσχεση εργασίας που έχουν ξεκινήσει συνάδελφοί τους, αναφέρουν εργαζόμενοι του MEGA, οι οποίοι έχουν παραμείνει στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Σε ανακοίνωση τους δηλώνουν ότι εξακολουθούν να παλεύουν για να μείνει το κανάλι ανοιχτό, το οποίο είναι πρώτο σε τηλεθέαση εξασφαλίζοντας διαφημιστικά έσοδα.

Στην ανακοίνωση επίσης υπενθυμίζεται ότι το κανάλι αμφισβητεί νομικά τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών και διεκδικεί από τις τράπεζες τα συσσωρευμένα έσοδά του από τον Μάρτιο του 2016, τα οποία υπερβαίνουν τα 20 εκατ. ευρώ.

Οι εργαζόμενοι κλείνοντας ευχαριστούν τον κόσμο που τους επιβραβεύει με την προτίμηση και την στήριξή του στο MEGA.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments