Αυτοκίνητο

Νέα Mercedes E-Class All Terrain

Νέα Mercedes E-Class All Terrain
Η Γερμανική εταιρία εισάγει ακόμα ένα νέο μοντέλο το οποίο δίνει έμφαση στις διαδρομές εκτός δρόμου. Ο 2.2 diesel κινητήρας προσφέρει δύναμη 194 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Ένα ακόμη μοντέλο προστίθεται στην πλούσια γκάμα της μάρκας με έδρα τη Στουτγάρδη. H E-Class All Terrain θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Παρίσι και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, η δυνατότητα κίνησης σε χώμα, λάσπη κλπ. εξασφαλίζεται από την τετρακίνηση 4MATIC και την αυξημένη απόσταση (σχεδόν 3 cm) από το έδαφος χάρη στην αερανάρτηση AIR BODY CONTROL. 

Οι ποδιές μπροστά-πίσω και τα πλαστικά στο πλάι και στους θόλους των τροχών (19 ή 20 ιντσών) προστατεύουν την E-Class All Terrain από τις κακουχίες.

Η Mercedes θα λανσάρει το νέο της μοντέλο στην έκδοση E 220d 4MATIC με το 2.2 diesel των 194 ίππων και το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων (μέση κατανάλωση 5,1 lt/100 km και εκπομπές ρύπων 137 g. CO2 ανά km).

 Η διαδικασία 0-100 ολοκληρώνεται σε 8 sec και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 232 km/h. Αργότερα θα ακολουθήσει και πιο ισχυρή έκδοση με 6κύλινδρο diesel.

Το στάνταρ σύστημα DYNAMIC SELECT προσφέρει πέντε προγράμματα χαρτογράφησης για τον κινητήρα, το κιβώτιο, το ESP και το τιμόνι. Στη λειτουργία All-Terrain η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται κατά 20 mm, σε ταχύτητες έως 35 km/h, ενώ και ηλεκτρονικά όπως το ESP ρυθμίζονται για κίνηση εκτός δρόμου. Η μέγιστη απόσταση από το έδαφος μπορεί να οριστεί στα 15,6 cm, αντίστοιχη δηλαδή ενός crossover.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments