Πολιτική

Επιμένει ο Τζανακόπουλος στο “όχι άλλα μέτρα”

Επιμένει ο Τζανακόπουλος στο “όχι άλλα μέτρα”
Τις "αρχές της ΕΕ" για τα εργασιακά επικαλέστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος...

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά αρνητικός στο ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων προκειμένου να επέλθει συμφωνία με τους δανειστές για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης και την απομείωση του χρέους στη διαπραγμάτευση Αθήνας – δανειστών.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας ανέφερε πως “η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει επί της αρχής συμφωνία”. 

Επισήμανε ότι οι εταίροι της χώρας και το ΔΝΤ πρέπει να αντιληφθούν ότι: α) δεσμεύονται από το Δίκαιο της ΕΕ σε οτι αφορά τα εργασιακά, όχι μόνο ως προς το αποτέλεσμα της συμφωνίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης και β) ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να αποδεχθεί μέτρα, μετά το 2018.

“Η ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά για μέτρα μετά τη λήξη του προγράμματος, ούτε πρόκειται να υπάρξει τέτοια συζήτηση” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας ότι αυτή είναι η θέση που ρητά εξέφρασε ο πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments