Video

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν ντρέπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με αυτό το απαράδεκτο σώμα;»

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν ντρέπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με αυτό το απαράδεκτο σώμα;»
Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Είναι απίστευτο, απορώ με το θράσος του, δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο, είναι δυνατόν να μην ντρέπεται;»

Για τα σκάνδαλα που ήρθαν στο προσκήνιο με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για διαρροή ροζ βίντεο έθιξε το θέμα  η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο; Μάγκυ Χαραλαμπίδου

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο»

Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου συνέχισε λέγοντας: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική.

Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.

Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου» κατέληξε η ραδιοφωνική παραγωγός.

Σωτήρης Βακάρος: Τι είπε για τον πρώην συνεργάτη του

«Το είχε προγραμματισμένο, δεν ήταν κάτι που έτυχε γιατί γίνεται χρόνια αυτή η ιστορία. Είναι μια άλλη ζωή που δεν την ξέραμε. Πάντα τα αστεία του προκαλούσαν σοκ και εμάς δεν μας άρεσαν. Έκανε διάφορα πράγματα σε αεροπλάνα και σούπερ μάρκετ. Του άρεσε να σοκάρει κόσμο», είπε αρχικά ο Σωτήρης Βακάρος. Μάγκυ Χαραλαμπίδου

«Το πιο σημαντικό είναι να αποκατασταθούν όλα τα κορίτσια που έχουν εμπλακεί σε αυτή την υπόθεση. Πρέπει να αρχίσει να μιλάει και ο Στάθης για να μας πει τι συμβαίνει. Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο Στάθης ζει το όνειρό του. Ξέρω ότι έχει τον δικό του κόσμο, είναι πολύ μορφωμένος και έξυπνος. Αυτός το προκάλεσε αυτό που του συμβαίνει».

Ο Σωτήρης Βακάρος κατέληξε λέγοντας: «Είχα γνωρίσει πολλές σχέσεις του Στάθη. Όταν ήταν σε σχέση ήταν πιστός, όταν ήταν ελεύθερος ορμούσε σαν χείμαρρος. Δεν ξέρω αν στην πορεία δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει αυτή τη δόξα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments