Video

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα»

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα»
Γιώργος Ηλιόπουλος: «Δεν έχω διαψεύσει το γάμο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Εγώ ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Έχω βρει τον άνθρωπό μου».

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε  στο σκηνικό της Λέρου στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και για τα “fake news” που γράφονται κατά καιρούς  για τον ίδιο. Γιώργος Ηλιόπουλος

Το μαγικό σκηνικό

«Έχει στηθεί ένα συγκλονιστικό σκηνικό που δείχνει τη Λέρο. Είναι 2,5 ώρες από την Αθήνα, έξω από το Μαραθώνα κι έχουν φτιάξει ένα καταπληκτικό σκηνικό. Είναι τέσσερα πλατό τεράστια, συν το χωριό. Είναι σαν να είναι πέντε σίριαλ σε ένα», απάντησε αρχικά ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Όταν γινόταν ο γάμος της Δανάης Μιχαλάκη, εγώ είχα παράσταση σε άλλο σημείο της Ελλάδος. Κι εμείς γελάγαμε όλο το καλοκαίρι με τα παιδιά γιατί υπήρχαν φωτογραφίες που έγραφαν από κάτω “το κέφι στη δεξίωση το έδωσε ο Προκόπης”. Ήταν πολύ αστείο, γελάσαμε όλοι πολύ».

«Δεν έχω διαψεύσει το γάμο, αλλά δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα. Εγώ ζω σαν παντρεμένος χρόνια. Έχω βρει τον άνθρωπό μου και είμαι ευτυχισμένος. Κάπου διάβασα ότι παντρεύτηκα το καλοκαίρι. Με σοκάρει που γράφουν πράγματα και ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για μένα», κατέληξε  ο Γιώργος Ηλιόπουλος.

Γιώργος Ηλιόπουλος

«Με την σύντροφό μου συνεργαζόμαστε και στο θέατρο»

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε αναφερθεί για την σύντροφό του λέγοντας:  «Στη ζωή έχω βρει τη σύντροφό μου, τη Μαρία, με την οποία συνεργαζόμαστε και στο θέατρο. Θεωρώ ότι είμαι από τους τυχερούς, γιατί έχω βρει τον άνθρωπο μου. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, μένουμε μαζί και ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Είναι στα άμεσα σχέδια μας, μόλις ηρεμήσει η κατάσταση με την πανδημία, με κουμπάρους καλούς μας φίλους. Τ

η θαυμάζω πολύ, απολαμβάνω την παρέα της, έχω την αγωνία της και αυτά είναι αμφίδρομα. Είναι κάποιες αρετές που έχει που έχει ένας άνθρωπος που σε κάνουν να είσαι καλύτερος. Αν έρθει ένα παιδί , είναι καλοδεχούμενο, αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως πατέρα. Δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments