Αθλητισμός

Βόμβα με Ντεμπελέ πυροδοτεί ο Ζιντάν!

Βόμβα με Ντεμπελέ πυροδοτεί ο Ζιντάν!
Η ψήφος του Ζινεντίν Ζιντάν για τον καλύτερο Γάλλο ποδοσφαιριστή για το 2016 αποκάλυψε τον διακαή του πόθο για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Καμιά φορά μία αθώα ψήφος, μπορεί να αποκαλύψει ένα πολύ καλά κρυμμένο μεταγραφικό μυστικό. Αυτό συνέβη στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης που ρίχνει πολύ έντονες ματιές στο νέο παιδί θαύμα του γαλλικού ποδοσφαίρου Ουσμάνε Ντεμπελέ που κάνει εντυπωσιακά πράγματα στην πρώτη του σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η κίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν να ψηφίσει τον 19χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό στην πεντάδα των καλύτερων Γάλλων ποδοσφαιριστών για το 2016 (πίσω από τους Μαδριλένους Μπενζεμά, Βαράν, τον νικητή Γκριεζμάν και μπροστά από τον Πογκμπά) φανέρωσε τον πόθο του για τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε ότι ήθελε την άμυνα των «μερένγκες» στα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για το Champions League!

Αυτό που μαρτύρησε την καψούρα του «Ζιζού» για τον Ντεμπελέ είναι το γεγονός ότι ελάχιστες υψηλές προσωπικότητες ψήφισαν στην πεντάδα τους τον Ντεμπελέ, ο οποίος ναι μεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι ακόμα άγουρος για τέτοια μεγαλεία.

Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή τη στιγμή ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα 50 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν η «βασίλισσα» όποιον παίκτη θέλει, τον αποκτά δίχως να ενδιαφέρεται για το κόστος!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments