Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / H μεταγραφή του Κουρμπέλη δείχνει τον σωστό δρόμο!
H μεταγραφή του Κουρμπέλη δείχνει τον σωστό δρόμο! | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Δεκεμβρίου 2016, 16:15 25 Δεκεμβρίου 2016, 16:15

H πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού δείχνει και το προφίλ παικτών, που έχουν στο μυαλό τους ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος , για να φτιάξουν τον δικό τους Παναθηναϊκό με στόχο να γίνει και πάλι ανταγωνιστικός και να φέρει και πάλι τον κόσμο του στο γήπεδο.

Ο Κουρμπέλης είναι 23 χρονών, αλλά δεν είναι άπειρος. Οποιος λέει , ότι είναι άπειρος, ας ρίξει μία ματιά στις συμμετοχές του . Εχει 131 επίσημες συμμετοχές και 9.360 λεπτά ήδη στα γήπεδα. Στην Ευρώπη έχει 16 συμμετοχές. Αρα δεν μιλάμε για έναν παίκτη, που τώρα βγαίνει, αλλά έναν παίκτη που δεν είναι πλέον ταλέντο. Ταλέντο ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Τώρα είναι έτοιμος , έχει παίξει με τον Αστέρα και στην Ευρώπη σε δύσκολα ματς και στην Ελλάδα στα παιχνίδια με τους μεγάλους.

Ετσι τον αντιμετωπίζει και ο Ουζουνίδης, που του ετοιμάζει θέση βασικού στον άξονα στην μεσαία γραμμή και τον έχει και υπόψη του αν χρειαστεί για το κέντρο της άμυνας(δύο σε ένα που λένε). Καλύτερος Ελληνας στην θέση του στην ηλικία του δεν υπάρχει. Το αν θα πιάσει στον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να το πεις , όπως δεν μπορείς να το πεις για κανέναν παίκτη σε καμία ομάδα.

Αυτό, που βλέπω εγώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός πήρε έναν Ελληνα παίκτη έτοιμο να δώσει λύσεις σε μία θέση , που η ομάδα πονάει και έπρεπε να καλυφθεί από το καλοκαίρι. Είναι ένας κλασικός κόφτης , με ενέργεια, δυναμικός , που τόσο πολύ έλειπε από την μεσαία γραμμή της ομάδας. Ακούω , ότι οι 700.000 ευρώ που έδωσε ο Παναθηναϊκός είναι ένα υπερβολικό ποσό. Δεν θα διαφωνήσω, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος να έρθει ο Κουρμπέλης. Αν τελικά η μεταγραφή δεν γινόταν , η αν τον παίκτη τον έπαιρνε ο Ολυμπιακός, η η ΑΕΚ με το ίδιο ποσό θα ακούγαμε τώρα, ότι ο Παναθηναϊκός έχασε έναν πολύ καλό παίκτη και Ελληνα μέσα από τα χέρια του , διότι δεν είχε λεφτά να δώσει. Ακρη δεν βρίσκεις με τα σχόλια που γίνονται μετά από μία μεταγραφή.

Το σημαντικό είναι, ότι ήρθε στην ομάδα ένας παίκτης, που γούσταρε πολύ να παίξει στον Παναθηναϊκό και ένας παίκτης, που τον ήθελε πολύ ο Ουζουνίδης, ο οποίος τον είχε ζητήσει εδώ και καιρό από τον Αλαφούζο. Ο ελληνικός κορμός θα αυξηθεί με «Λυμπε» και Ουζουνίδη στον σχεδιασμό της ομάδας, όπως και η άφιξη ξένων παικτών, που θα είναι και ποιοτικοί , αλλά θα έχουν όρεξη για μπάλα ,,θα τα δίνουν όλα σε προπονήσεις και αγώνες. Η αρχή με την μεταγραφή του Κουρμπέλη είναι πολύ καλή και περιμένουμε ανάλογη συνέχεια. Όλα, όμως, θα φανούν στο γήπεδο στην πορεία, αλλά το σκεπτικό των ανθρώπων, που παίρνουν τώρα τις αποφάσεις δείχνει, ότι είναι στον σωστό δρόμο.

*Ο τραυματισμός που είχε ο παίκτης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ηδη συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώην ομάδας του , ήταν και στην αποστολή του τελευταίου αγώνα του Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός πήρε έναν παίκτη για 4 χρόνια και όσοι τον ξέρουν λένε, ότι είναι δυναμικός χαρακτήρας και θα γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία της ομάδας. Για να δούμε….

*Χρόνια πολλά σε όλες και όλους . Υγεία να έχουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.

πηγή: gazzetta.gr2016