Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Μοράις: «Δοξάζω τον Θεό που είμαι ζωντανός»
Μοράις: «Δοξάζω τον Θεό που είμαι ζωντανός» | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Δεκεμβρίου 2016, 15:38 25 Δεκεμβρίου 2016, 15:38

Κατάθεση ψυχής από τον προπονητή της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις στην κάμερα του Novasports. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, έκανε έναν απολογισμό του 2016 που ήταν ίσως το πιο δύσκολο έτος της ζωής του, με την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε στην Τουρκία: «Για το 2016 θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που εγώ προσωπικά είμαι ζωντανός.

Η οικογένειά μου και όλοι στον περίγυρό μου είναι καλά. Άρα ναι, το 2016 τελειώνει με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, δοξάζοντας τον Θεό γι’ αυτό. Για τον επόμενο χρόνο αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να είναι καλά όλος ο κόσμος. Όχι μόνο οι δικοί μου άνθρωποι. Με ενδιαφέρει πάντα να είναι καλύτερα όλος ο κόσμος και να τους χαμογελάσει η ζωή.

Εγώ το κάνω πάντα με ένα χαμόγελο. Πάντα αντιμετωπίζω τα πράγματα θετικά. Φυσικά όλα όσα θετικά συνέβησαν είναι καλά και ευπρόσδεκτα για όλους μας.

Αν όμως υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες στιγμές κατά τη διάρκεια του έτους, τότε αυτές είναι που σε κάνουν πιο δυνατό. Άρα συνεχίζεις να μάχεσαι και να βλέπεις τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.».

Πηγή:sdna.gr2016