Αθλητισμός

Η επιστροφή φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Η επιστροφή φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό
Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τις εξελίξεις που αναμένονται στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους και αύριο το απόγευμα επιστρέφουν στου Ρέντη. Με την προπόνηση της Τρίτης ξεκινά η προετοιμασία των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 4 του μήνα, ένα ματς που αν οι «ερυθρόλευκοι» κερδίσουν, τότε κατακτούν και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Το παιχνίδι των πρωταθλητών με τον Αστέρα είναι το πρώτο από μια σειρά δύσκολων και σημαντικών αγώνων για τον Ολυμπιακό μέσα στον Ιανουάριο και το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» είναι να παρουσιαστούν ετοιμοπόλεμοι σε αυτά τα σημαντικά παιχνίδια. Η επιστροφή των πρωταθλητών θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και στο μεταγραφικό πεδίο, καθώς ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πάουλο Μπέντο, θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε συναντηθεί με τη διοίκηση του συλλόγου και πριν τα Χριστούγεννα, αλλά στη νέα συνάντηση, που θα γίνει, πιθανότατα, την Τετάρτη, θα ληφθούν αποφάσεις τόσο για τις αποχωρήσεις αρκετών παικτών όσο και για τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα του λιμανιού για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αυτό, βέβαια, που θέλει να ξεκαθαρίσει πρώτα από όλα ο Μπέντο, είναι το ποιοι παίκτες θα φύγουν από του Ρέντη, έτσι ώστε να προχωρήσει η ομάδα του λιμανιού στις μεταγραφικές της κινήσεις. Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση επιθετικού, ειδικά από τη στιγμή που πολλά «σενάρια» ακούγονται για ενδεχόμενες προτάσεις για Ιντέγε και Καρντόσο. Επίσης, οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

πηγή:sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments