Αθλητισμός

Ψηλά ο πήχης για τον επιθετικό στην ΑΕΚ

Ψηλά ο πήχης για τον επιθετικό στην ΑΕΚ
Οι περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο, αυτές που εξετάζονται προσεκτικά και η πιθανότητα για την απόκτηση δύο παικτών.

Μετά τις μεταγραφές των Αϊντάρεβιτς και Βράνιες, που έγιναν πριν καλά καλά μπει ο Γενάρης, δείγμα του προγραμματισμού που έχει γίνει ενόψει της χειμερινής μεταγαφικής περιόδου, στο προσκήνιο έρχεται το θέμα του επιθετικού. Εκεί όπου στην ΑΕΚ έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και θέλουν να κινηθούν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σιγουριά. Τρεις περιπτώσεις παικτών έχουν ήδη γίνει γνωστές και πάνω σε αυτές δουλεύει και ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.

Η πρώτη, που αφορά την κορυφή της επίθεσης και που παράλληλα μπορεί να προσφέρει λύσεις και περιφερειακά (τόσο ως δεύτερος φορ, όσο και στα άκρα), είναι ο Χόρχε Περέιρα Ντιας, Ο Αργεντινός συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλουν στην ΑΕΚ για την γραμμή κρούσης, δείχνει ότι… έχει το γκολ, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός που «παίζει» για την επίθεση. Με παρόμοια χαρακτηριστικά είναι και ο Ιρανός, Μεχντί Ταρέμι. Διεθνής ποδοσφαιριστής, σε καλή ηλικία, που επίσης μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή αλλά και περιφερειακά. Σοβαρά εξετάζεται και η περίπτωση του Ναμπίλ Μπαχούι, που όμως είναι παίκτης με εντελώς διαφορετικά χαακτηριστικά από τους παραπάνω δύο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που παίζει στα άκρα και φέρνει περισσότερο στα στοιχεία του Πατίτο.

Ωστόσο, οι παραπάνω δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις που εξετάζονται σοβαρά. Στην εν λόγω λίστα υπάρχουν και άλλα ονόματα από ποδοσφαιριστες που μπορούν να έρθουν και να βοηθήσουν άμεσα. Με ανάλογο ταλέντο με τους παραπάνω και με χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν στο υπάρχον ρόστερ.

Στην ΑΕΚ δεν θέλουν να βιαστούν. Δεν θα… αργήσουν, αλλά δεν θα προχωρήσουν και σε βεβιασμένη κίνηση, καθώς η συγκεκριμένη επιλογή είναι η πλέον κομβική για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και των επόμενων. Είναι δεδομένο ότι θέλουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα να είναι το συντομότερο δυνατόν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, όπως συνέβη με τους Βράνιες και Αϊντάρεβιτς και πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύουν όλοι, χωρίς όμως να… πιέζουν τις καταστάσεις. Μην ξεχνάμε πως ακόμα δεν έχει ανοίξει καν η μεταγραφική περίοδος.

Προεργασία άλλωστε έχει ήδη γίνει με τους περισσότερους στόχους και όταν Μαϊστόροβιτς και Μοράις καταλήξουν στον «εκλεκτό», τότε θα προχωρήσουν και την μεταγραφή.

Η προεργασία όμως που έχει γίνει, είναι διπλής ανάγνωσης. Καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν δύο μεταγραφές για την επίθεση, εφόσον υπάρξει κάποια επιπλέον αποχώρηση από το ρόστερ. Και για αυτό το ενδεχόμενο θέλουν να είναι απολύτως έτοιμοι στην ΑΕΚ, προκειμένου χωρίς να χαθεί χρόνος, ο αντικαταστάτης να έχει ήδη εντοπιστεί.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments