Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Τελικές επαφές της ΑΕΚ για Μπαχούι
Τελικές επαφές της ΑΕΚ για Μπαχούι | Pagenews.gr
Pagenews Team 26 Δεκεμβρίου 2016, 19:07 26 Δεκεμβρίου 2016, 19:07

Όπως είναι γνωστό, ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν την ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής είναι ο Ναμπίλ Μπαχούι. Στην Ένωση έχουν πολύ καλή άποψη για τον 26χρονο Σουηδό (με καταγωγή από το Μαρόκο) ακραίο επιθετικό που ανήκει στο Αμβούργο και έχουν κάνει ήδη ένα πρώτο ψάξιμο για την υπόθεσή αυτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχο της ΑΕΚ είναι τις αμέσως επόμενες ημέρες να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα σε αυτή την υπόθεση. Να κάνουν, δηλαδή, κάποιες τελικές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη και της ομάδας του, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά αν είναι εφικτό να βρεθεί μια φόρμουλα για την απόκτησή του. Ένας τρόπος για να τον εντάξει η Ένωση άμεσα στο δυναμικό της, διατηρώντας το δικαίωμα, αν το θελήσει, να τον διατηρήσει σε αυτό και τη νέα σεζόν.

Στην ΑΕΚ, βέβαια, έχουν στη λίστα τους και κρατούν «ζεστές» κι άλλες περιπτώσεις για την επίθεση, μεταξύ των οποίων είναι και οι Χόρχε Περέιρα Ντιας και Μεχντί Ταρέμι, δυο ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και περιφερειακά, ενώ τις τελευταίες ώρες εξετάζονται και κάποιες άλλες λύσεις. 

Πηγή:sdna.gr2016