Αθλητισμός

Επαφές Μίχελ-Τζαβέλλα για τον τρόπο του… διαζυγίου!

Επαφές Μίχελ-Τζαβέλλα για τον τρόπο του… διαζυγίου!
Εδώ και μερικές ημέρες οι Λούμπος Μίχελ και ο Γιώργος Τζαβέλλας έχουν ξεκινήσει επαφές προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή" τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας όπως έγινε γνωστό επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, ωστόσο αυτό έγινε κυρίως για νομικούς λόγους, μέχρι να βρεθεί ο τρόπος που θα λυθεί η συνεργασία του Ελληνα αμυντικού με τον Δικέφαλο.

Το τελευταία διάστημα ο Λούμπος Μίχελ έχει ξεκινήσει επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, χωρίς για την ώρα να υπάρχει κάποια κοινό σημείο. Αλλωστε, οι σχέσεις των δύο δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, να να ισχυρίζεται πως είναι σε θέση να βρει ομάδα στον Ελληνα αμυντικό, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα.

 Ο Τζαβέλλας από τη δική του πλευρά θέλει να ξεκινήσει μία διαπραγμάτευση προκειμένου να λυθεί η συνεργασία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έτσι ούτως ώστε ο ίδιος να επιλέξει την ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η υπόθεση αυτή όπως έχει εξελιχθεί μόνο εύκολη δεν είναι, με τον Μίχελ να είναι αυτός που καλείται να βρει τη λύση, προκειμένου το όλο θέμα να λήξει με το μικρότερο δυνατό κόστος στον ΠΑΟΚ.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments