Αθλητισμός

Γιουβέντους: σενάρια για απομάκρυνση Αλέγκρι, ακούγονται Σόουζα και Ζαρντίμ!

Γιουβέντους: σενάρια για απομάκρυνση Αλέγκρι, ακούγονται Σόουζα και Ζαρντίμ!
Δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο για ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από τον πάγκο της Γιουβέντους!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρουσιάζει και λίστα ονομάτων με τους υποψήφιους διαδόχους του! Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, είναι πολύ πιθανό να αντικατασταθεί ο 49χρονος Ιταλός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της «μεγαλης κυρίας» το 2014.

Για ποιο λόγο; Η εφημερίδα κάνει λόγο για εσωτερική κρίση στην ομάδα, που προέκυψε μετά την ήττα από τη Μίλαν στον αγώνα για το Σούπερ Καπ Ιταλίας, που διεξήχθη στη Ντόχα την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Είναι αυτός επαρκής λόγος για την απομάκρυνση του Αλέγκρι, με τον οποίο η Γιουβέντους έχει κατακτήσει συνεχόμενα πρωταθλήματα και το 2015 έφτασε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ; Όπως φαίνεται, ναι.

Σημειώνεται, επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα ότι υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον Ιταλό τεχνικό και στη διοίκηση του συλλόγου σχετικά για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Στο ρεπορτάζ αναφέρονται, μάλιστα και τρία ονόματα υποψηφίων διαδόχων του. Πρόκειται για τους Πάουλο Σόουζα, ο οποίος είναι στη Φιορεντίνα, Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, ο οποίος κάθεται στον πάγκο της Σασουόλο.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments