Αθλητισμός

Λοτζέσκι: «Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»

Λοτζέσκι: «Ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό»
Ο Ματ Λοτζέσκι πήρε θέση για τις δηλώσεις που του αποδόθηκαν τονίζοντας πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

​Πιστεύω πως κάποιες ιστορίες διαστρεβλώθηκαν. Βρέθηκαν σε μία περίεργη κατάσταση. Τα αφήνω όλα πίσω και είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα, όλοι γνωρίζουν πως είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και θα δούμε τι θα συμβεί το μέλλον», ανέφερε ο «Λότζο» στο περιθώριο της εκδήλωσης για την παραλαβή των νέων… ερυθρόλευκων αυτοκίνητων, όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το δημοσίευμα βελγικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο είχε δηλώσει πως η Μπαρτσελόνα και η Νταρουσάφακα ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Νωρίτερα, ο Αμερικανός γκαρντ είχε πει: «Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι επιτυχημένη. Σήμερα παραλαμβάνουμε τα νέα μας αυτοκίνητα. Εχουμε μπροστά ένα μεγάλο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε και ανυπομονούμε για το νέο έτος. Σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αλλά είμαστε σε πολύ καλή θέση τόσο στην Euroleague, όσο και στην Ελλάδα. Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, με την οποία ισοβαθμούμε στη 2η θέση. Κοιτάμε, όμως, κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Τέλος, ο Ματ Λοτζέσκι ρωτήθηκε για το αν προτιμάει ο Ολυμπιακός να νικήσει στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε ή σε εκείνο με τον Παναθηναϊκό και ήταν κατηγορηματικός. «Και στα δύο», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments