Αθλητισμός

Ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού (audio)

Ο Κώστας Νικολακόπουλος για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού (audio)
Τα δεδομένα σε καθεμία από τις μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού κατέγραψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

​Το βράδυ της Δευτέρας (26/12) επέστρεψε στην Αθήνα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως ανέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. 

Κάτι που σημαίνει πως τις προηγούμενες ημέρες δεν υπήρξε καμία επαφή του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου με κάποιον από τους υποψήφιους «μνηστήρες» (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) που εξετάζουν την περίπτωσή του. 

Πριν από τα Χριστούγεννα πάντως υπήρξαν επαφές των πρωταθλητών Ελλάδας με την πλευρά του παίκτη και τους Νεοσμυρνιώτες, και αναμένονται εξελίξεις το επόμενο διήμερο. 

Τα πάντα, ωστόσο, θα κριθούν και από τις υποθέσεις του Ιντέγε και του Καρντόσο, οι οποίοι παρουσιάζονται ως υποψήφιοι στόχοι για ομάδες της Κίνας και της Αραβίας.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Πιέρου Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ, είναι στο «κάδρο» για τους πρωταθλητές Ελλάδας και εξετάζεται ως υποψήφιος στόχος, εφόσον συμβεί κάποια έκπληξη με τους προαναφερθέντες. Σε πρώτο πλάνο, όμως, φαίνεται πως είναι ο Ιρανός φορ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments