Αθλητισμός

«Θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε»

«Θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε»
Την άποψη ότι ο Ντιέγο Σιμεόνε δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από τη λήξη του συμβολαίου του εξέφρασε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

​Ο Αργεντινός προπονητής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία των «ροχιμπλάνκος» τον περασμένο Μάιο μετά την ήττα της ομάδας από τη Ρεάλ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά φάνηκε πως η σχετική δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα έγινε εν βρασμώ, ωστόσο στη συνέχεια το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο αναπροσαρμόστηκε προς τα κάτω σε ό,τι αφορά τη χρονική διάρκειά του.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών, ο Σιμεόνε θα μείνει στη Μαδρίτη μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο και πάλι τον τελευταίο καιρό υπάρχουν έντονες φήμες και πολλά δημοσιεύματα που τον θέλουν να φεύγει στο τέλος της φετινής σεζόν με πιθανό προορισμό την Ίντερ.

Για το θέμα μίλησε ο Μιγκέλ Άνχελ Χιλ Μαρίν, εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, ο οποίος τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του προπονητή πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

«Ο Σιμεόνε θα μείνει στην Ατλέτικο και αυτή τη σεζόν, αλλά και την επόμενη» ήταν η κατηγορηματική δήλωση του Χιλ Μαρίν σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments