Αθλητισμός

Τι συμβαίνει με Ίβιτς στον ΠΑΟΚ;

Τι συμβαίνει με Ίβιτς στον ΠΑΟΚ;
Ο Γενάρης φέρνει αλλαγές και στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου...

Ο Γενάρης φέρνει αλλαγές και στο τεχνικό επιτελείο του Δικεφάλου…Όπως είναι ήδη γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες, ο Μίλος Βεσελίνοβιτς θα πλαισιώσει τον Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του Δικεφάλου. Ο 37χρονος Σέρβος έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για την θέση του βοηθού προπονητή και γι΄αυτό παραιτήθηκε από τη Γιάβορ Ιβάνιτσα που είναι έκτη στο σερβικό πρωτάθλημα προκειμένου να “μετακομίσει” στη Θεσσαλονίκη.

Και μπορεί η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ να μην έχει τοποθετηθεί επίσημα, ωστόσο, η επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος Βεσελίνοβιτς, ο οποίος μίλησε στα ΜΜΕ της Σερβίας, τονίζοντας πως: «Πηγαίνω σε μια μεγάλη ελληνική ομάδα, μετά από την πρόσκληση του Βλάνταν Ίβιτς. Θα αποτελώ μέλος του προπονητικού τιμ. Είμαι σίγουρος πως η Γιάβορ θα συνεχίσει να έχει καλά αποτελέσματα και προσωπικά είμαι υπερήφανος, που ήμουν κομμάτι της ομάδας από την Ιβάνιτσα».

Τη δεδομένη στιγμή, οι Γιάννης Θωμαϊδης και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο και όπως αντιλαμβάνεται κανείς η προσθήκη του Βεσελίνοβιτς δημιουργεί… πολυκοσμία στον πάγκο του ΠΑΟΚ και δεν αποκλείει ορισμένες ανακατατάξεις.

Και όλα αυτά, την ώρα που ο Δημήτρης Δανιηλίδης προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδα του Δικεφάλου, όπως διαβάσατε και μέσα από το PAOK24. Αν και το πρόσημο της συνολικής του προσφοράς στον ΠΑΟΚ, από τον ρόλο του γυμναστή, κρίθηκε θετικό δεδομένου πως… εξάλειψε τη “μάστιγμα” των τραυματισμών, σε συνεργασία με το τμήμα αποκατάτασης, ο Δανιηλίδης αποχαιρετά τους “ασπρόμαυρους”.

Η αποχώρηση του Έλληνα γυμναστή δεν θα συνδυαστεί -όπως όλα δείχνουν- με την άφιξη νέου προσώπου, με το κενό να καλύπτεται εκ των έσω και συγκεκριμένα από τον Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

πηγή : paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments