Αθλητισμός

Άρπαξε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ το “πουλέν” του Ουζουνίδη – Το καλοκαίρι θα φορέσει ερυθρόλευκα!

Άρπαξε μέσα από τα χέρια του ΠΑΟ το “πουλέν” του Ουζουνίδη – Το καλοκαίρι θα φορέσει ερυθρόλευκα!
Απ' τον Ολυμπιακό κινήθηκαν αποφασιστικά για τον ποδοσφαιριστή και με αστραπιαίες ενέργειες τον «καπάρωσαν» από τώρα, αφήνοντας το «Τριφύλλι» στα κρύα του λουτρού!

Η  υπόθεση του στόπερ στον Ολυμπιακό “πιθανότερο θεωρείται το σενάριο να προχωρήσει άμεσα το θέμα της απόκτησης του Ρισβάνη από τον Πανιώνιο” και οι εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν τις πληροφορίες αυτές.

Πράγματι, όπως προκύπτει από διάφορες πλευρές, οι Ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία και έκαναν δικό τους τον δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό, αν και δεν πρόκειται να αγωνιστεί από τη φετινή σεζόν με τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Κι αυτό γιατί, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, ο παίκτης δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με ρήτρα από τον Παναθηναϊκό, ώστε αν πάει σε άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα να αποκομίσουν κέρδος οι Πράσινοι.

Αυτοί είναι κάτι που δεν το επιθυμούν σε καμιά περίπτωση από το Λιμάνι και γι’ αυτό όχι μόνο θα πάει στο Ρέντη το καλοκαίρι ο παίκτης, αλλά και δεν πρόκειται να βγει μέχρι τότε τίποτα επίσημο ή ανεπίσημο από την Πλατεία Αλεξάνδρας σχετικά με τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Το όλο “ζουμί”, βέβαια, στην υπόθεση είναι ότι ο Ολυμπιακός άρπαξε μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού τον πρώην “πράσινο” αμυντικό, για τον οποίο έκανε θερμή εισήγηση στη διοίκηση του Τριφυλλιού ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, μια και “ψάχτηκαν” ιδιαιτέρως σοβαρά για να κάνουν το …χατίρι στον νέο προπονητή της ομάδας τους, ο οποίος ήθελε να συνεργαστεί ξανά με ένα από τα “πουλέν” του στον Πανιώνιο.

Όμως, στο Τριφύλλι ενημερώθηκαν από αρμόδια χείλη ότι πρέπει να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια γιατί ο παίκτης είναι “καπαρωμένος” από την ομάδα του Πειραιά. Έτσι, οι Πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να διορθώσουν το λάθος που είχαν κάνει επί Γιάννη Αναστασίου να διώξουν τον εξαιρετικά ταλαντούχο στόπερ, μιας και ο Ολυμπιακός κινήθηκε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά για τον παίκτη.

πηγή: sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments