Αθλητισμός

Ατρόμητος: Ανακοινώνεται ο Κυριακίδης, τελειώνει και του Πλατέλλα

Ατρόμητος: Ανακοινώνεται ο Κυριακίδης, τελειώνει και του Πλατέλλα
Τα τυπικά πλέον απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παύλου Κυριακίδη στον Ατρόμητο, ενώ σειρά αναμένεται να πάρει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

​Σύμφωνα με το atromitistas.gr ο 25χρονος μέσος του Ηρακλή έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου και απομένει να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ηρακλή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ατρόμητο.

Δεν αποκλείεται ωστόσο, να βρεθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα στον Κυριακίδη και τον Ηρακλή και να αποσύρει ο παίκτης την προσφυγή που είχε καταθέσει σε βάρος της ομάδας για να εξασφαλίσει οφειλόμενα και την ελευθερία του.

Από εκεί και πέρα προχωρημένο είναι και το θέμα του Πλατέλλα. Για την ακρίβεια την Τετάρτη (28/12) θα πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση, καθώς η πλευρά του 28χρονου μεσοεπιθετικού αρνήθηκε πρόταση από το εξωτερικό και όπως άφησε να εννοηθεί προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Όλα δείχνουν πως και αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος και η ομάδα του Περιστερίου θα συνεχίσει την αναζήτηση ενός σέντερ φορ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments