Αθλητισμός

Συνάντηση ΠΑΟΚ με Τριτσώνη-Κουκουλάκη!

Συνάντηση ΠΑΟΚ με Τριτσώνη-Κουκουλάκη!
Ο Διευθύνων σύμβουλος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, συναντήθηκε σήμερα για λογαριασμό της ΠΑΕ με τους επικεφαλής της ΚΕΔ, Τριτσώνη και Κουκουλάκη έχοντας μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση για θέματα της διαιτησίας, αλλά και το έργο της νέας ΚΕΔ τον τελευταίο 1,5 μήνα.

​Για το “καυτό” θέμα της διαιτησία στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνομίλησαν στη σημερινή τους συνάντηση οι Μάκης Γκαγκάτσης με τους επικεφαλής της νέας ΚΕΔ, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από το έργο που έχει επιδείξει η νέα σύνθεση της κεντρική επιτροπής διαιτησία τον τελευταίο 1,5 μήνα όπου και έχει αναλάβει αυτό το δύσκολο έργο. 

Ο Διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε την μέχρι τώρα ικανοποίησή του για το γεγονός πως συγκεκριμένοι διαιτητές με βεβαρυμένο παρελθόν δεν συμμετέχουν στους ορισμούς, αναγνωρίζοντας στη νέα ΚΕΔ το γεγονός πως στο πρώτο της διάστημα έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση.

Επίσης, από την πλευρά του Μάκη Γκγκάτση επισημάνθηκε πως παρόλες τις θετικές ενέργειες, οι προσπάθειες δεν πρέπει να σταματήσουν καθώς υπάρχει μεγάλη απόσταση να διανυθεί για να κερδίσει η ελληνική διαιτησία την πλήρη αξιοπιστία της, μετά τα όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. 

Στον ΠΑΟΚ αναγνώρισαν το γεγονός πως η συγκεκριμένη ΚΕΔ με τη νέα της σύνθεση, είχε την δυσκολία να διαχειριστεί τους ήδη καταρτισμένους πίνακες διαιτησίας, ενώ παράλληλα εκφράστηκε η βούληση για να γίνουν ακόμα καλύτεροι με τη νέα αξιολόγηση που θα γίνει.

Τέλος, από τον ΠΑΟΚ μετά το τέλος της συνάντησης τόνιζαν πως θα στηρίξουν όλες τις θετικές πρωτοβουλίες της ΚΕΔ οι οποίες θα κινούνται προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης και της εμπιστοσύνης της φίλαθλης κοινής γνώμης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments