Αθλητισμός

Χαμός με το …ραντεβού Πανιωνίου–Λυμπερόπουλου – Στα κάγκελα οι Νεοσμυρνιώτες – Όλη η καυτή αλήθεια

Χαμός με το …ραντεβού Πανιωνίου–Λυμπερόπουλου – Στα κάγκελα οι Νεοσμυρνιώτες – Όλη η καυτή αλήθεια
Tι έχει συμβεί πραγματικά ανάμεσα στον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και τους "κυανέρυθρους"; Τι απαίτησαν από την Πλατεία και γιατί ...απορούσαν με τους "πράσινους";

​Μπορεί να κυκλοφόρησε ότι χθες έγινε ραντεβού ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τον Μασούντ, ωστόσο αυτό δεν έχει καμία βάση.

Όπως δε φαίνεται να υπάρχει θετική εξέλιξη στο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Ιρανό άσο, καθώς οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Στην πραγματικότητα, αυτό που έχει γίνει μόνο μέχρι τώρα, είναι μία επαφή ανάμεσα στον νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και τους Νεοσμυρνιώντες, χωρίς, ωστόσο, να προκύψει κάτι σημαντικό. Έγιναν κάποιες διερευνητικές κρούσεις και τίποτα άλλο χειροπιαστό.

Αντιθέτως, λέγεται ότι στην επαφή των δύο πλευρών τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά, μιας και ο Πανιώνιος αξιώνει οφειλόμενα από τον Παναθηναϊκό.

Οι Νεοσμυρνιώτες είναι έξαλλοι με τους Πράσινους για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί οι δόσεις για τις μεταγραφές των Μπουμάλ και Ευαγγέλου και απορούν πώς γίνεται από το Τριφύλλι να ζητούν ξανά παίκτη (Μασούντ) από τη στιγμή που δεν έχουν τακτοποιηθεί οι προηγούμενες εκκρεμότητες.

Όπως και να έχει, υπάρχει ακόμα πολύ …μέλλον για να προκύψει εξέλιξη στο “φλερτ” του Τριφυλλιού για τον Μασούντ, καθώς θα πρέπει να ξεπεραστούν σημαντικά εμπόδια, όπως είναι το οικονομικό που προαναφέραμε και “καίει” τους Νεοσμυρνιώτες.

Εξάλλου, για την παραχώρηση του Ιρανού, στην Πλατεία αξιώνουν ένα αρκετά σεβαστό ποσό (200.000-250.000) και μένει να δούμε αν ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα καταφέρει να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις και να πετύχει το deal, όπως έκανε και στην εξίσου δύσκολη περίπτωση του Κουρμπέλη.

Οι “πράσινοι”, άλλωστε, σκοπεύουν να φορτσάρουν για παίκτη στη γραμμή κρούσης, μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους ξένους και προχωρήσουν οι αποχωρήσεις που αναμένονται (Ιμπάρμπο, Ρινάλντι κ.λπ.).

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments