Αθλητισμός

Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Τι γίνεται με τις μεταγραφές
​Εκτός απο τον Λάζαρο Λάμπρου, που είναι μία μεταγραφή κυρίως επένδυσης για το μέλλον, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποκτήσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Οι ασπρόμαυροι αναζητούν δύο παίκτες για να μπουν στην ενδεκάδα και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα έναν επιθετικό και ένα «οχταροδεκάρι». Στον ΠΑΟΚ έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών που θέλουν και ελπίζουν […]

​Εκτός απο τον Λάζαρο Λάμπρου, που είναι μία μεταγραφή κυρίως επένδυσης για το μέλλον, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αποκτήσει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Οι ασπρόμαυροι αναζητούν δύο παίκτες για να μπουν στην ενδεκάδα και να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα έναν επιθετικό και ένα «οχταροδεκάρι».

Στον ΠΑΟΚ έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των ποδοσφαιριστών που θέλουν και ελπίζουν ότι μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχουν ανακοινώσει την μία απ΄ τις δύο κινήσεις.

Στον Δικέφαλο κοιτούν παίκτες απο καλά πρωταθλήματα που ανήκουν σε ομάδες αλλά παραχωρούνται, είτε με δανεισμό και ρήτρα αγοράς είτε, απευθείας με αγορά.

Επίσης ο ΠΑΟΚ κοιτάει κυρίως ποδοσφαιριστές ως 29 ετών το περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι οι ασπρόμαυροι, έχουν υψηλούς μεταγραφικούς στόχους και έτσι ρισκάρουν, «παίζοντας» με τον χρόνο, καθώς οι καλοί παίκτες, περιμένουν πρώτα να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, για μετακόμιση τους σε μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Στον ΠΑΟΚ όμως προτιμούν να περιμένουν, παρά να κάνουν μία μεταγραφή απλά για να την κάνουν.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments