Τεχνολογία

Volvo: Ενσωμάτωση Skype στα μοντέλα της σειράς «90»

Volvo: Ενσωμάτωση Skype στα μοντέλα της σειράς «90»
Καινοτομεί η Volvo εγκαθιστώντας στα XC90, S90 και V90 το Skype for Business.

​Σύμφωνα με τον Anders Tylman-Mikiewicz, η κλήση μέσω Skype είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να ξεκινήσεις μια συνομιλία από το αυτοκίνητό σου.

Όπως μας εξηγεί ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τη συνδεσιμότητα του Volvo Car Group, κλήση θα πραγματοποιείται μόνο με ένα άγγιγμα πάνω στο λογότυπο του Skype που θα υπάρχει στη μεγάλη οθόνη αφής του αυτοκινήτου, αφού ο χρήστης θα έχει συνδεθεί με τους κωδικούς του.

Επιπροσθέτως, η Volvo μελετά τρόπους ώστε η Cortana, που είναι η Siri της Microsoft, να χρησιμοποιηθεί στα αυτοκίνητά της. Αν γίνει αυτό, ο οδηγός του αυτοκινήτου (ή ο επιβάτης του) θα έχει στη διάθεσή του μια «γραμματέα» που ακολουθώντας τις φωνητικές του εντολές θα διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του… καθ’οδόν. 

Να θυμίσουμε πως η Volvo έχει ήδη μακρά συνεργασία με την Microsoft. Ξεκινώντας αυτή τη χρονιά για παράδειγμα, οι ιδιοκτήτες των Volvo είναι σε θέση να κλειδώσουν τις πόρτες του αυτοκινήτου τους, να αναβοσβήνουν τα φώτα, ή να ρυθμίσουν το σύστημα πλοήγησης, μέσα από το «βραχιολάκι» του Microsoft Band 2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments