Μedia

Νέα επίθεση Παππά στους καναλάρχες

Νέα επίθεση Παππά στους καναλάρχες
Βολές του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής κατά της ΝΔ, την οποία αποκαλεί για μια ακόμα φορά "ηχώ των καναλαρχών".

Εκ νέου βολές κατά τω ιδιοκτητών των καναλιών εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς με αφορμή την προσφυγή τους στο ΣτΕ για την αναστολή της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες των ιδίων και μετοχικών και διευθυντικών στελεχών των καναλιών. 

Παρατηρεί ότι ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής και διερωτάται τι θέλουν να κρύψουν και «γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο».

Κατά τον κ. Παππά, η προσφυγή των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ είναι πρόκληση «ακόμα μεγαλύτερη από τη μη πληρωμή τέλους συχνοτήτων και του φόρου διαφήμισης» και «μεγαλύτερη και από τις σκανδαλώδεις αντισυνταγματικές παρατάσεις λειτουργίας που εξασφάλιζαν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς».

«Περιμένουμε να μας εξηγήσουν με ποια λογική θα υποχρεούται σε έλεγχο πόθεν έσχες ο κάθε ένας από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα κανάλια, αλλά θα εξαιρούνται οι κατά τεκμήριο βαθύπλουτοι επιχειρηματίες – καναλάρχες, καθώς και τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα μεγαλοστελέχη τους», συμπληρώνει.

Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής καλεί τη Ν.Δ. -την «Ηχώ των Καναλαρχών» όπως την αποκαλεί- «να τοποθετηθεί άμεσα σχετικά με τη νέα απαίτηση των επιχειρηματιών – φίλων της».