Νέο “μήνυμα” Γιαννακόπουλου… (pic)
O ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ πόσταρε ένα ρητό που γράφει στα αγγλικά: “Αν ήταν γραφτό να με ελέγχουν, θα γεννιόμουν με χειριστήριο”!
Δείτε το post:
O ηγέτης της πράσινης ΚΑΕ πόσταρε ένα ρητό που γράφει στα αγγλικά: “Αν ήταν γραφτό να με ελέγχουν, θα γεννιόμουν με χειριστήριο”!
Δείτε το post:
02.10.2026 | 13:52
H Ελλάδα προχώρησε στην αποπληρωμή δημοσίου χρέους 2,5 δισ.- "Μήνυμα εμπιστοσύνης στις αγορές", λέει ο EFSF
02.10.2026 | 13:45
Χατζηδάκης για τα «καβαλημένα καλάμια»: «Υπάρχουν λάθος συμπεριφορές – Να είμαστε σεμνοί»
02.10.2026 | 13:30
Copernicus: Το χειρότερο καλοκαίρι που έχει καταγραφεί στη Δυτική Ευρώπη–Καύσωνες, νεκροί
02.10.2026 | 13:15
Γαλλία σε αναβρασμό: 900 μαθητικές κινητοποιήσεις, 3.000 προσαγωγές – Έκτακτη σύσκεψη Λεκορνί στο Ματινιόν
02.10.2026 | 13:03
Βραζιλία στο «κόκκινο»: Λούλα 48% – Μπολσονάρου 45%, θρίλερ μέχρι την τελευταία ψήφο
02.10.2026 | 12:55
Ουγγαρία: Η νέα κυβέρνηση ανοίγει μέτωπο με Όρμπαν – Η «Golden Convoy» μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με δίωξη
02.10.2026 | 12:41
Rubio Heads to Athens: Washington Puts Greece in Focus as Defense, Energy and Eastern Mediterranean Top Agenda
02.10.2026 | 12:40
Τσουκαλάς κατά Μητσοτάκη: «Τον έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος – Κάνει τερτίπια για τα μάτια του κόσμου»
02.10.2026 | 11:55
ΧΑΜΟΣ με Νίνο! Η ανάρτηση-«καρφί» για Λιάγκα και Ουγγαρέζο
02.10.2026 | 11:46
Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα έξι διαγραμμένα καρέ που αλλάζουν την έρευνα!
01.10.2026 | 19:34
Απόστολος Λύτρας - Δώρα Παπαδοπούλου: "Χώρισαν έναν χρόνο μετά τον γάμο"
01.10.2026 | 19:14
Θρίλερ με θανατοποινίτισσα που επέζησε από δύο θανατηφόρες ενέσεις
01.10.2026 | 18:55
Ο Ρουβάς βούρκωσε μιλώντας για τον Μαζωνάκη–«Είδα πραγματικά το μεγαλείο της καρδιάς και της ψυχής του»
01.10.2026 | 17:26
Μαζωνάκης: Η συγκινητική κίνηση που έκανε κρυφά για τον Σπύρο Φωκά – Δεν γνώριζε τίποτα ο ηθοποιός
01.10.2026 | 16:43
Άννα Βίσση: Η «πικρή αλήθεια» – Τι αποκαλύπτει διάσημος Έλληνας πλαστικός χειρουργός
01.10.2026 | 16:33
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Η αποκάλυψη για τον Κοντομηνά και το ιατρείο στην Καρνεάδου που προκαλεί ερωτήματα
02.10.2026 | 11:31
Οι ΗΠΑ στέλνουν 9.000 στρατιωτικούς και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή – Ο Trump ζυγίζει νέα πλήγματα στο Ιράν
02.10.2026 | 11:30
Οι ΗΠΑ στέλνουν νέες Patriot σε Σαουδική Αραβία και Κατάρ – Θωρακίζουν πετρέλαιο και LNG πριν από πιθανή νέα σύγκρουση με το Ιράν
02.10.2026 | 09:00
Ζελένσκι στο FT: «Ο Πούτιν είπε στους στρατιωτικούς του ότι δεν υπάρχουν πια κανόνες» – Νέα φάση στον πόλεμο
01.10.2026 | 17:59
FlyDubai παγώνει τις πτήσεις προς Ισραήλ μετά το θρίλερ της FZ1073–Ερευνα για το κίνητρο του συγκυβερνήτη
01.10.2026 | 17:33
Η Ουκρανία αγνοεί τις προειδοποιήσεις Trump και συνεχίζει τα χτυπήματα στα ρωσικά διυλιστήρια
01.10.2026 | 17:08
Ρούμπιο «έδειξε την πόρτα» στο Ιράν: Έδιωξε τον Αραγτσί από τη Νέα Υόρκη – Ο Τραμπ ανεβάζει το θερμόμετρο
01.10.2026 | 11:16
Το Ομάν χτίζει τη «διπλωματία των μικρών»: Το Muscat Process απέναντι στη νέα Μέση Ανατολή
01.10.2026 | 10:29
S-400: Η ισραηλινή πίεση στα Εμιράτα και το δύσκολο παζάρι της Τουρκίας για τα F-35
Απίστευτη σκηνή μετά το νικητήριο τρίποντο του Μάρκους Καρ στο Βίρτους – Ολυμπιακός 96-94. Οι παίκτες των Ιταλών ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς, έπεσαν πάνω στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον παρέσυραν, με τον Έλληνα τεχνικό να αντιδρά εκνευρισμένος μετά το φινάλε του δραματικού αγώνα.
Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την Εθνική Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής, ξεχωρίζοντας την ποιότητα της επιθετικής γραμμής της «γαλανόλευκης» και προειδοποιώντας για την ένταση που περιμένει σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο Γερμανός τεχνικός στάθηκε παράλληλα στην εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Σερβία και στο αγωνιστικό πρόσωπο που θέλει να διατηρήσει.
Η Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα, προηγήθηκε 2-0 με Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργο Μασούρα, όμως η Ολλανδία επέστρεψε στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 89’ με τον Tijjani Reijnders. Παρά την απώλεια δύο βαθμών στο τέλος, η Εθνική παραμένει στην κορυφή του ομίλου της League A με 7 βαθμούς και ακολουθεί το κρίσιμο εντός έδρας ματς με τη Γερμανία στις 4 Οκτωβρίου. ΕΠΟ - Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου
Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει απόψε στο παρκέ για την 3η αγωνιστική της EuroLeague, υποδεχόμενος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με στόχο το 3/3. Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει αήττητοι τη διοργάνωση, την ώρα που η ισραηλινή ομάδα αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος άνοιξε όλα τα μεγάλα θέματα της μπασκετικής ΑΕΚ, από τη διεκδίκηση άδειας στο NBA Europe μέχρι τη SUNEL Arena και τη συμφωνία για προσωρινή χρήση του γηπέδου από τον Ολυμπιακό. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης ανέβασε πλέον στο 50-50 τις πιθανότητες συμμετοχής της ΑΕΚ στο νέο εγχείρημα του NBA, ενώ αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη διάρκεια της συμφωνίας με τους «ερυθρόλευκους».
Ο τραυματισμός του Κουτσογούλα στην Εθνική Ελπίδων δημιουργεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο στον Ιμανόλ Αλγουαθίλ ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τη Μαρκό στις 28 Οκτωβρίου. Ο ειδικός κανονισμός για την υποχρεωτική παρουσία δύο ποδοσφαιριστών γεννημένων από το 2004 και μετά περιορίζει πλέον τις επιλογές των «ερυθρόλευκων».
Σοβαρό πειθαρχικό ζήτημα προέκυψε στην εθνική Πορτογαλίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο 41χρονος επιθετικός αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο της ομάδας πριν από τα παιχνίδια με Δανία και Νορβηγία και, βάσει του κανονισμού της πορτογαλικής ομοσπονδίας, μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με αποκλεισμό από έναν έως έξι μήνες και χρηματικό πρόστιμο.
Με αρκετές σημαντικές απουσίες ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βίρτους Μπολόνια χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης Ρεάλ Μαδρίτης, Αναντολού Εφές, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ζάλγκιρις. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης 1 Οκτωβρίου.