Αθλητισμός

Με μία μεγάλη απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ !

Με μία μεγάλη απουσία κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ !
Σίγουρα η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή, στην οποία, τελικά, δεν βρίσκεται ο Κάνιας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Βλάνταν Ίβιτς προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, ο οποίος είναι ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση, όπως συνηθίζει πριν από κάθε αγώνα, επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση της ομάδας του τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο σκέλος του προγράμματος οι παίκτες του Δικεφάλου δούλεψαν στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων. Ο Κάνιας προπονήθηκε δίχως ενοχλήσεις, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ίβιτς πριν από τον αγώνα. Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος προπονητής είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάτσε, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments