Ελλάδα

Τρόμος στην Καστοριά: Νεκρός 52χρονος ταξιτζής

Τρόμος στην Καστοριά: Νεκρός 52χρονος ταξιτζής
Άγνωστος δράστης τον πυροβόλησε, θυμίζοντας σε όλους τις περιπτώσεις του μανιακού της Κηφισιάς - Έχει αποκλείσει την περιοχή η αστυνομία και συγκεντρώνει στοιχεία

Νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε αργά σήμερα το απόγευμα ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει πυροβοληθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο άνδρας βρέθηκε με μια σφαίρα στον κρόταφο και βρέθηκε από συγγενείς του περίπου 40-50 μέτρα από το ταξί του.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η μεθοδολογία που υπήρξε στην περίπτωση της Καστοριάς σε σχέση με αυτή της Κηφισιάς είναι διαφορετική. Κάποιοι, πάντως, δεν αποκλείουν την περίπτωση να μιμήθηκε ο δράστης της Καστοριάς εκείνον της Κηφισιάς, ένα σενάριο που συγκεντρώνει όμως λίγες πιθανότητες.

Οι έρευνες των αρχών, πάντως, στρέφονται περισσότερο στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή σε κάποια άλλη εκδοχή που δεν έχει να κάνει με μιμητισμό.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, προκειμένου να διεξάγει την έρευνα για τα στοιχεία, ενώ αναζητείται ο δράστης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments