Πολιτική

Σκουρλέτης: Τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν από αυξημένη πλειοψηφία

Σκουρλέτης: Τα μέτρα πρέπει να ψηφιστούν από αυξημένη πλειοψηφία
Την ψήφο και άλλων κομμάτων στη Βουλή για τα μέτρα που θα έρθουν αν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές, ζητά ο Πάνος Σκουρλέτης. Η ευρεία συναίνεση που επιδιώκει δεν είναι και εντός γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό διευκρίνισε ότι αποτελεί προσωπική του άποψη.

Αυξημένη πλειοψηφία πρέπει να έχουν τα μέτρα που θα έρθουν στη Βουλή, εκτιμά ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, προφανώς εκτιμώντας ότι αυτά θα δεσμεύσουν και επόμενες κυβερνήσεις.

Διατυπώνοντας την “προσωπική” του άποψη- όπως διευκρίνισε- σε συνέντευξή του στον real fm, o κ. Σκουρλέτης σημείωσε: «Η συζήτηση για τα επιπλέον μέτρα και τα αντίμετρα γίνεται πάνω στο έδαφος του συμφωνημένου πρωτογενούς πλεονάσματος. Υπάρχει η αναγκη να ψηφιστούν απο ευρύτατη πλειοψηφια της Βουλής».

Ο Πάνος Σκουρλέτης ερωτηθείς σχετικά, πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν θα ειναι 180, παραπάνω ή λιγότερο και δεν μπορούμε να παραγνωρίζουμε αυτή τη διασταση. Ειναι προσωπική μου άποψη. Μιλάω για μια αυξημένη πλειοψηφία».

Αναφερθείς στις διαπραγματεύσεις, ο υπουργός σημείωσε μεταξύ άλλων πως «δεν να βγάζουμε εύκολα συμπεράσμτα μέχρι να αποτυπωθεί το δημοσιονομικό μείγμα των μέτρων». Σημείωσε ότι τα εργασιακά είναι ένα από τα αγκάθια. 

Οταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει συγκεκριμένη ημερομηνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης, απάντησε: «Χωρίς να μπορω να ρισκάρω ότι θα μπορουσε να κλείσει στις 20 μαρτίου. Υπαρχουν όλες οι προυποθέσεις, αλλα ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments