Διεθνή

Ίλιγγος απ’ τον Σαουδάραβα βασιλιά: 2 χρυσές σκάλες, 10 αεροπλάνα, 500 λιμουζίνες, 1.200 δωμάτια (vid)

Ίλιγγος απ’ τον Σαουδάραβα βασιλιά: 2 χρυσές σκάλες, 10 αεροπλάνα, 500 λιμουζίνες, 1.200 δωμάτια (vid)
Αδιανόητη επίδειξη πλούτου απ' τον βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ για το τετραήμερο ταξίδι του στην Ιαπωνία. Δείτε βίντεο απ' την άφιξή του και την κυλιόμενη χρυσή σκάλα στο αεροπλάνο.

Τέσσερις μέρες θα διαρκέσει το ταξίδι του βασιλιά Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαούντ στην Ιαπωνία, αλλά γι’ αυτές τις τέσσερις μέρες επιστράτευσε ό,τι μπορούσε και δεν μπορούσε προκειμένου να κάνει την παραμονή του, αλλά και την παραμονή των συνοδών του, όσο πιο άνετη γίνεται.

Για την ακρίβεια, όχι απλά άνετη, αλλά… πλουσιοπάροχη. Ξεκινώντας από το μέγεθος των αποσκευών του, το οποίο υπολογίζεται περίπου στους 500 τόνους. Ο βασιλιάς άρχισε να κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που προσγειώθηκε, αφού κατέβηκε από το αεροπλάνο με τη χρυσή κυλιόμενη σκάλα. Τη μία από τις δύο που έχει μαζί του.

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς, που θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες με αξιωματούχους της χώρας και θεωρείται ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου, πήρε συνολικά μαζί του δέκα αεροπλάνα και 500 λιμουζίνες. Ναι, καλά διαβάσατε.

Μάλιστα, επειδή κανένα γραφείο στο Τόκιο δεν είχε διαθέσιμο στόλο 500 τέτοιων αυτοκινήτων, χρειάστηκε να επιστρατευτούν οι λιμουζίνες και από τις περιοχές Καναγκάβα και Σαϊτάμα! Όσο για την παραμονή του, ο ίδιος και η συνοδεία του έχουν κάνει κράτηση σε 1.200 δωμάτια υπέρπολυτελών ξενοδοχείων στο Τόκιο.

Μεταξύ των επόμενων σταθμών του ταξιδιού του στην Ασία, που θα διαρκέσει ένα μήνα, περιλαμβάνεται το Πεκίνο, αλλά και οι Μαλδίβες, ενώ την ίδια ώρα ο γιος του, πρίγκιπας Μωχάμεντ μπιν Σαλμάν μεταβαίνει στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments