Μedia

Survivor: Δείτε σε ποια χώρα ήταν μισθοφόρος ο Κώστας – Η φωτογραφία με το όπλο (pics)

Survivor: Δείτε σε ποια χώρα ήταν μισθοφόρος ο Κώστας – Η φωτογραφία με το όπλο (pics)
Άγριες μέρες και νύχτες είχε περάσει για μία πενταετία ο Κώστας, ο πρώην μισθοφόρος του Survivor, που τα έβαζε με πειρατές.

Ο Κώστας από τους “μαχητές” είναι από τους πλέον δημοφιλείς παίκτες στο Survivor και κατάφερε από την πρώτη μέρα να ξεχωρίσει τόσο για τις ικανότητες του τις αγωνιστικές, όσο και για την προσωπικότητά του.

Κάθε φορά που βλέπουμε ένα επεισόδιο Survivor ακούμε συνεχώς τη φράση “ο πρώην μισθοφόρος” για τον Κώστα, ο οποίος είναι πλέον μέτοχος σε γνωστό μπάρ του Χολαργού, το bookAli, ενώ έχει μετοχές και σε καφετέρια στην Αγία Παρασκευή.

Πριν απ’ όλα αυτά, όμως και πριν ασχοληθεί με το επιχειρείν, ο Κώστας ζούσε άγριες ημέρες και νύχτες κάπου μακριά από εδώ. Και συγκεκριμένα, στη Σομαλία, όπου από την ηλικία των 25 ετών μέχρι και τα 30 ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπάρκαρε σε πλοία τα οποία έκαναν δρομολόγια στην επικίνδυνη, από τους Πειρατές, ζώνη τα οποία και φύλαγε.

Ήταν ένας ριψοκίνδυνος τρόπος για να βγάλει χρήματα, όπως λένε άτομα του περιβάλλοντός του, ενώ παλαιότερα είχε υπάρξει και αλεξιπτωτιστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments