Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Γιαννακόπουλος: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή – Λεωφόρος
Γιαννακόπουλος: Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή – Λεωφόρος | Pagenews.gr
Pagenews Team 17 Μαρτίου 2017, 12:48 17 Μαρτίου 2017, 12:48

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που σίγουρα θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις του γηπεδικού του Παναθηναϊκού:

«Προσωπικά πιστεύω το ΟΑΚΑ ως την κατάλληλη και πιο εφικτή λύση για το μπάσκετ αλλά και για ολόκληρο το σύλλογο μας, για μια σειρά από λόγους.

Για αυτό άλλωστε δημιουργήσαμε ομάδα εργασίας με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ώστε να προχωρήσουμε ενωμένοι σε συγκεκριμένο πλάνο βάσει της μελέτης της Delloite.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να λαμβάνουμε υπόψη τη γνώμη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών. Είναι ξεκάθαρο ότι ο κόσμος μας προτιμάει γήπεδο εντός του Δήμου Αθηναίων άρα συντασσόμαστε μαζί του. Αναλογιζόμενοι όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού ζητήματος χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία για τη διπλή ανάπλαση Γουδή- Λεωφόρος και αναμένουμε τις εξελίξεις.

ΥΓ: Έπειτα από μισό αιώνα και πλέον προσφοράς της οικογένειας μου στον Παναθηναϊκό, πίστευα ότι έχουμε κατακτήσει το σεβασμό και φυσικά το δικαίωμα να μην θεωρούμαστε «ο καθένας», ειδικά σε τόσο σοβαρά ζητήματα της Παναθηναϊκής Οικογένειας. Προφανώς κάποιοι δεν το συμμερίζονται και συνεχίζουν να λειτουργούν εν κρυπτώ».

Ετικέτες: 


2017