Αθλητισμός

ΣΕΦ στους Αγγελόπουλους και γήπεδο στον Εθνικό

ΣΕΦ στους Αγγελόπουλους και γήπεδο στον Εθνικό
Η κυβέρνηση έχει προτείνει ήδη το ΣΕΦ στους αδερφούς Αγγελόπουλους, ενώ υπάρχει και πλάνο για στίβο και γήπεδο στον Εθνικό.

​Οι συναντήσεις που έγιναν την Πέμπτη (16/3) με τους ανθρώπους της κυβέρνησης, αλλά και με τον πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Μπαλτάκο, για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή έβγαλαν και την είδηση για το σχέδιο που υπάρχει και για το ΣΕΦ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» το ΣΕΦ, στο οποίο φιλοξενείται ο Ολυμπιακός, έχει προταθεί στους αδερφούς Αγγελόπουλους. Η απόκτηση στέγης για τον Ολυμπιακό αποτελέσουμε ανέκαθεν επιθυμία των Αγγελόπουλων και η πρώτη αντίδρασή τους για την πρόταση της κυβέρνησης είναι θετική.

Το πλάνο προφανώς θα αφορά για επινοικίαση του ΣΕΦ, δίνοντας την δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού να διαμορφώσουν το γήπεδο και να το κάνουν πιο σύγχρονο και «ζεστό» για τον κόσμο, καθώς μην ξεχνάμε πως είχε κατασκευαστεί για τις ανάγκες του Ευρωμπάσκετ το 1987 και από τότε οι βελτιώσεις που έχουν γίνει είναι ελάχιστες. 

Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν θα αποκτήσει μόνο σύγχρονη στέγη, αλλά παράλληλα θα διορθώσει όλα τα προβλήματα που άφησε στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο ο κρατικός μηχανισμός στο πέρασμα των χρόνων.

Φυσικά στο όλο σχέδιο υπάρχει και αξιοποίηση του γηπέδου προς το συμφέρον της ΚΑΕ, η οποία μπορεί να βάλει έσοδα στο ταμείο της από τις εμπορικές χρήσεις.

Γήπεδο και για τον Εθνικό!

Στις προθέσεις της κυβέρνησης δεν βρίσκεται μόνο η αξιοποίησή του ΣΕΦ μέσω του Ολυμπιακού. Στο νυν ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΕΠΣ υπάρχει σχέδιο για να προστεθούν κερκίδες 3.000 θέσεων και στη συνέχεια να παραχωρηθεί στον Εθνικό, ο οποίος μετά την κατασκευή του νέου Καραϊσκάκη έχει μείνει χωρίς δικό του «σπίτι».

Από εκεί και πέρα στο πλάνο συμπεριλαμβάνεται και η δημιουργία στίβου, το “Μουσείο του μπάσκετ” και η ανέγερση ενός ξενοδοχείο με σύμπραξη του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments